![]() |
|
اسکرول خوردن خودکار به موقعیت مورد نظر مثل سایتهای one page - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: اسکرول خوردن خودکار به موقعیت مورد نظر مثل سایتهای one page (/thread-19823.html) |
اسکرول خوردن خودکار به موقعیت مورد نظر مثل سایتهای one page - parsrayaneh - ۷-۴-۱۳۹۵ ۱۰:۱۱ عصر با سلام خدمت دوستان گرامی اگر سایت های وان پیج دیده باشید (onepage) وقتی روی یک منو یا لینک کلیک میشه بدون رفرش شدن مجدد سایت اسکرول میخوره و میره تو همون موقعیت می ایسته. میخواستم بدونم چطوری میتونم اینطوری کنم سایت جوملا نیست در ضمن من میخوام اسکرول افقی بخوره. باید چیکار کنم؟! تشکر نمونه سایت وان پیج دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فقط من میخوام عمودی اسکرول بخوره. لطفا کمک کنید RE: اسکرول خوردن خودکار به موقعیت مورد نظر مثل سایتهای one page - رضاندیمی - ۷-۴-۱۳۹۵ ۱۰:۱۸ عصر با سلام. آدرس سایتی که فرستادید،باز نمیشه،آدرس درست را وارد کنید تا دوستان بتونن کمکتون کنند. RE: اسکرول خوردن خودکار به موقعیت مورد نظر مثل سایتهای one page - parsrayaneh - ۷-۴-۱۳۹۵ ۱۰:۲۸ عصر من دارم سه بار رفرش میکنم باز میشه که این نمونه دیگه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: اسکرول خوردن خودکار به موقعیت مورد نظر مثل سایتهای one page - parsrayaneh - ۸-۴-۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ عصر کسی جواب منو نمیدونه؟ RE: اسکرول خوردن خودکار به موقعیت مورد نظر مثل سایتهای one page - Reza Ganji - ۹-۴-۱۳۹۵ ۰۶:۵۳ صبح درود اگر حوصله کنید و مطلب زیر رو بخونید که به انگلیسی هست مفید است : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برای این منظور افزونه هم هست : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: اسکرول خوردن خودکار به موقعیت مورد نظر مثل سایتهای one page - parsrayaneh - ۹-۴-۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ صبح (۹-۴-۱۳۹۵ ۰۶:۵۳ صبح)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ممنون اقای گنجی من افزونه و خریدم ولی کار باهاش و نمیدونم، این چیزی که من فهمیدم برای ساخت قالب موبایل هست، من میخوام on page باشه و تک صفحه، برای اینکار چیکار باید کنم؟ RE: اسکرول خوردن خودکار به موقعیت مورد نظر مثل سایتهای one page - Reza Ganji - ۹-۴-۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ عصر درود این برای تک صفحه ای است و در توضیحاتش هم نوشته.نسخه رایگان برای تست هم داشت نیازی نبود اول بخرید. با فرم ورک های قالب های مختلف هم میتونید انجام بدید و در سایت هاشون معمولا آموزشش هست. RE: اسکرول خوردن خودکار به موقعیت مورد نظر مثل سایتهای one page - parsrayaneh - ۱۰-۴-۱۳۹۵ ۰۱:۱۶ صبح (۹-۴-۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ عصر)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میشه یکم توضیح بدین دربارش، حقیقتش من متوجه نشدم چجوریاست، انقدر گزینه داره که ادم سردرگم میشه RE: اسکرول خوردن خودکار به موقعیت مورد نظر مثل سایتهای one page - Reza Ganji - ۱۰-۴-۱۳۹۵ ۰۳:۱۶ صبح من باهاش کار نکردم چون ندارمش ولی میتونید سفارش بدید یکی از بچه ها براتون ترجمه کنه یا خودتون ابتدا ترجمه کنید تا بتونید راحت باهاش کار کنید. یا اینکه document افزونه رو در سایت سازنده مطالعه کنید.البته وقتی خرید میکنید معمولا document یا فایل های راهنما هم براتون ارسال میکنند. |