![]() |
|
باز نشدن مطلب در سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: باز نشدن مطلب در سایت (/thread-19809.html) |
باز نشدن مطلب در سایت - میرحسن - ۴-۴-۱۳۹۵ ۰۶:۵۱ عصر سلام و ادب من یه افزونه فروش فایل نصب کردم مجموعه ها رو به درستی ساختم و فایلهام رو آپلود کردم منو هم ساختم اما الان وقتی میخوام واردش بشم فقط هدر و فوتر سایت رو نشون میده لطفا راهنمایی بفرمایید بدجور گیر کردم خیلی ممنوم ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: باز نشدن مطلب در سایت - رضاندیمی - ۴-۴-۱۳۹۵ ۰۷:۳۹ عصر با سلام. شما از چه افزونه ای استفاده می کنید؟؟؟ به منوی (استاندارد)وصلش کردید؟؟؟ الان تو کدهاتون هیچ افزونه ای نشون نمیده.پس متصل نیست. RE: باز نشدن مطلب در سایت - میرحسن - ۴-۴-۱۳۹۵ ۰۷:۴۳ عصر از افزونه فروش فایل جومینا استفاده میکنم بزرگوار چرا اخه؟ میشه اطلاعات سایت رو بفرستم خدممتون؟؟
RE: باز نشدن مطلب در سایت - رضاندیمی - ۴-۴-۱۳۹۵ ۰۷:۵۱ عصر شما اطلاعات سایتو بفرستین یه چک کلی بکنم بگم بهتون. RE: باز نشدن مطلب در سایت - رضاندیمی - ۴-۴-۱۳۹۵ ۰۹:۵۸ عصر دوست عزیز طی بررسی های انجام شده تشخیص بنده بر این که ظاهرا این افزونه با قالبتون تداخل داره.تمامیه تداخل افزونه هاتون رو با این افزونه بررسی کردم و هیچ مشکلی نداشت.تو این افزونه مجموعه رو میاره ولی نمیتونه فایل ها رو بارگذاری کنه. چون بنده تو لوکال هاست هم،این بسته نصبیو نصب کردم و افزونه ی فروش فایل جومینا رو هم روی این قالب بارگذاری کردم و دیدم که افزونه عمل نمیکنه،وچند راهو هم بررسی کردم که به تشخیص من با قالب تداخل داره. راه حل:پیشنهاد بنده اینه که اگر از این قالب میخواید استفاده کنید،از پلاگین های جی2استور و کا2 استور برای فروش فایل انتخاب کنید که به نظر من کا2استور قدرتمندترین افزونه های فروش فایل جوملا می باشد. باتشکر. |