پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
افزونه اجازه دانلود در ازای داشتن امتیاز لازم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html)
+---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html)
+---- موضوع: افزونه اجازه دانلود در ازای داشتن امتیاز لازم (/thread-19794.html)

افزونه اجازه دانلود در ازای داشتن امتیاز لازم - akhani - ۳۰-۳-۱۳۹۵ ۱۰:۰۲ صبح

سلام دوستان افزونه ای میخواستم که در ازای فعالیت به کار بران امتیاز بده و هم برای فایل ها امتیاز تعیین کرد که فقط کاربرانی که اون امتیاز را دارند بتونن فایل رو دانلود کنن و یا امتیاز بخرنن ممنون

RE: افزونه اجازه دانلود در ازای داشتن امتیاز لازم - Pourdaryaei - ۳۰-۳-۱۳۹۵ ۱۱:۰۳ صبح

از افزونه Alta user point استفاده کنید و اینها رو براش تعریف کنید

RE: افزونه اجازه دانلود در ازای داشتن امتیاز لازم - akhani - ۳۰-۳-۱۳۹۵ ۰۸:۴۰ عصر

سلام چه فرقی با AlphaUserPoints - Joomla! Extension Directory داره ؟

RE: افزونه اجازه دانلود در ازای داشتن امتیاز لازم - Pourdaryaei - ۳۰-۳-۱۳۹۵ ۱۰:۵۹ عصر

در اصل یکی هست ، آلفا یوزر پوینت ( افزونه های آلفا ) دیگه توسط توسعه دهنده اش پشتیبانی نمیشه و اون آقا کنار کشیده از برنامه نویسی - حالا یکی دیگه داره کارش رو با اسم جدید دنبال میکنه

RE: افزونه اجازه دانلود در ازای داشتن امتیاز لازم - akhani - ۳۱-۳-۱۳۹۵ ۰۱:۰۵ صبح

با تشکر-من افزونه را نصب کردم و جی دانلود را نیز نصب نمودم اما به مشکلات زبر برخوردم
1- عمل امتیاز دهی در هر دو افزونه خوب کار میکنه اما وقتی امتیاز کاربر کافی هم نیست میتواند فابل با امتباز بالا را دانلود کند و امتباز منفب هم به او نمبدهدچطور جلوی اینکار را بگبرم؟
2-من میخواهم وقتی کاربری در Adsmanager آگهی ارسال نمود برای او امتیاز قابل شوم گزینه های نوع پلاگین و نام تابع منحصر به فرد را چطور تنظیم کنم؟