![]() |
|
403 Forbidden error - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: 403 Forbidden error (/thread-19742.html) |
403 Forbidden error - peyman.ict - ۱۳-۳-۱۳۹۵ ۰۲:۵۱ صبح با سلام. دوستان من تو سایتم تمام پلاگین ها رو فعال کردم و سایتم بالا نیومد. و وقتی که دوباره همه رو غیر فعال کردم باز هم مشکل حل نشد! اینم آدرس سایتم : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: 403 Forbidden error - Pourdaryaei - ۱۳-۳-۱۳۹۵ ۰۳:۰۸ صبح مشکل چطوری پیش اومد ؟؟ دسترسی کامل به قسمت مدیریت دارید ؟ شاید تنظیمات پوشه ساب دامین مشکل داره ، معمولا این مشکل از طرف سرورت باید باشه ، یه تماسی بگیرید با پشتیبانی سرورتون RE: 403 Forbidden error - Reza Ganji - ۱۳-۳-۱۳۹۵ ۰۳:۴۲ صبح معمولا غیر فعال کردن برخی پلاگین های سیستمی باعث مشگل میشه. بهتره سایت رو به نزدیک ترین بک آپ موجود برگردونید و برای این منظور به پشتیبانی هاست تیکت بزنید. |