![]() |
|
سیستم ارسال فایل - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: سیستم ارسال فایل (/thread-19696.html) |
سیستم ارسال فایل - amir101 - ۱-۳-۱۳۹۵ ۱۱:۴۵ عصر سلام من نیاز به یک افزونه دارم که کاربر بتونه فایل ها با پسوندهای مختلف رو برای من ارسال کنه و یک کنترل پنل هم برای کاربر داشته باشه یه جورایی مثل ی سایت نیازمندی RE: سیستم ارسال فایل - Pourdaryaei - ۲-۳-۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ صبح براي ارسال فايل نيازي به كنترل پنل و چيزاي ديگه نداريد - كافيه يه فرم ساز نصب كنيد - حالا فوقش ميتونيد توي يك موقعيت و براي كاربراي ثبت نام شده منتشرش كنيد RE: سیستم ارسال فایل - amir101 - ۳-۳-۱۳۹۵ ۱۱:۰۲ عصر اخه اینطوری کاربر مدیریت خوبی نداره مثلا کاربر میخواد یه فایل پی دی اف بفرسته و تول پنل بتونه هزینشو پرداخت کنه و بعد چند ماه اگه خواست بتونه اون فایل پی دی اف ارسال شده رو حذف کنه یا حتی فایل های بیشتری ارسال کنه RE: سیستم ارسال فایل - Pourdaryaei - ۳-۳-۱۳۹۵ ۱۱:۴۳ عصر منظورتون رو درست متوجه نشدم ، مگه نميخوايد فايل ها براي شما ارسال بشه ؟؟ يا اينكه ميخوايد هر كاربري يه پنل براي خودش داشته باشه و مثلا ده تا فايل اپلود كنه با توضيحات و غيره براي فروش كه با هر فروش هم درصدي به مديرسايت واريز بشه هم براي كاربر ؟؟؟ RE: سیستم ارسال فایل - amir101 - ۳-۳-۱۳۹۵ ۱۱:۵۸ عصر مثلا کاربر فایل رو از طریق کنترل پنل خودش به سایت ارسال میکنه و مدیر سایت فایل رو پس از مطالعه در سایت تایید میکنه و این موضوع از طریق همون کنترل پنل به کاربر اطلاع داده میشه ( مثل سایت های تبلیغاتی ) همچنین کاربر هنگام ارسال فایل باید مدت زمان قرار گرفتن فایل روی سایت را خودش انتخاب کنه و با توجه به اون زمان هزینه رو پرداخت کنه مثلا یک ماهه - شش ماهه یک ساله RE: سیستم ارسال فایل - پیام عمرانی - ۵-۳-۱۳۹۵ ۰۶:۱۷ عصر سلام همچین چیزی نداریم ولی با ترکیب چند کامپوننت شاید بتونید نزدیک بشید بهش ولی باز دقیقا این نمیشه RE: سیستم ارسال فایل - sajjad salehi - ۶-۳-۱۳۹۵ ۰۵:۳۴ عصر digital market رو بررسی کتید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |