![]() |
|
ارور 505 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ارور 505 (/thread-19630.html) |
ارور 505 - ogany1 - ۱۹-۲-۱۳۹۵ ۰۳:۲۶ صبح سلام من تا دیروز سایتم اوکی بود ولی امروز مشاهده کردم که لینک های مطلبم به صفحه اول دایرکت میشه با هاست تماس گرفتم دایرکت رو درست کردن ولی الان تو همه صفحه های مطلبم ارور دارم باز نمیشن این سایت روی یه هاست دیگه هیچ مشکلی نداره میخواستم ببینم چکار باید بکنم؟ اینم لینک سایتم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینم لینک ارور دار دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون میشم راهنماییم کنید تا حالا اینجورشو ندیده بودم RE: ارور 505 - Reza Ganji - ۱۹-۲-۱۳۹۵ ۰۳:۵۰ صبح درود لینک های مشگل دار رو چندتاشون رو دوباره ایجاد کنید ببینید رفع میشه. RE: ارور 505 - ogany1 - ۱۹-۲-۱۳۹۵ ۰۳:۵۷ صبح یه لینک جدید ساختم کلا انگلیسی ولی بازم این ارور رو داره؟ البته این ارور تو مدیریت هست برای اجرای این نسخه از جوملا باید magic_quotes_gpc در هاست شما غیر فعال باشد. این میتونه مشکل ایجاد کنه؟ RE: ارور 505 - Reza Ganji - ۱۹-۲-۱۳۹۵ ۰۴:۰۱ صبح بله گویا مشگل سایت شما با تنظیمات سرور است و نه از خود سایت. بگید هاستینگ براتون غیرفعال کند. RE: ارور 505 - ogany1 - ۱۹-۲-۱۳۹۵ ۰۴:۰۳ صبح ممنون از پاسختون یعنی اگر این گزینه غیر فعال شه مشکل سایت حل میشه؟ RE: ارور 505 - Reza Ganji - ۱۹-۲-۱۳۹۵ ۰۴:۰۶ صبح بله به احتمال زیاد. بهتره فایل اچ تی اکسز رو هم از یک جوملای خام بردارید و جایگزین کنید. RE: ارور 505 - ogany1 - ۱۹-۲-۱۳۹۵ ۰۴:۳۰ صبح اینم جوابی نداد ![]() الان رو این هاست مشکل نداره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آخه چی میتونه باشه فقط مطلبارو اینجوری نشون میده RE: ارور 505 - Reza Ganji - ۲۰-۲-۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ صبح شما بهتره بگید بک آپ سایتتون رو برگردونند به زمانی که سالم بوده. حتما در زمان سالم بودن سایت ازش بک آپ تهیه کنید. هر مشگلی ممکنه باشه و بررسی و پیدا کردنش ممکنه یک ربع زمان ببره و یا چند ساعت. بهترین گزینه ممکن برای شما بازیابی بک آپ است. |