![]() |
|
تغییر عنوان ماژول mod_thumbsup - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تغییر عنوان ماژول mod_thumbsup (/thread-1956.html) |
تغییر عنوان ماژول mod_thumbsup - vahid.exe - ۲-۶-۱۳۹۰ ۰۸:۳۷ عصر سلام لطفن راهنمایی کنید چطور میشه کاری کرد که عنوان مطالب در ماژول mod_thumbsup قرار بگیره بالای تصویر ؟ الان عنوان در کنار تصویر است .
RE: تغییر عنوان ماژول mod_thumbsup - پیام عمرانی - ۲-۶-۱۳۹۰ ۰۹:۴۸ عصر با تغیرات css میشه این کار رو انجام داد شما یک دمو قرار بدید RE: تغییر عنوان ماژول mod_thumbsup - vahid.exe - ۲-۶-۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ عصر ممنون ![]() میخوام مث تو این سایت بشه : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آدرس خودم : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگه یوزر و پسورد خواستید بگید تا واستون پ.خ کنم
RE: تغییر عنوان ماژول mod_thumbsup - vahid.exe - ۳-۶-۱۳۹۰ ۰۲:۰۷ صبح دوستان فایل css استایل ماژول رو پیدا کردم و فک کنم باید کد .thumbsup-title ویرایش بشه . اگه کسی از دوستان میدونه لطفا راهنمایی کنه که چه کدی اضاف کنم به .thumbsup-title تا عنوان مطلب بیاد بالای تصویر کد: .thumbsup-image img {RE: تغییر عنوان ماژول mod_thumbsup - پیام عمرانی - ۴-۶-۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ صبح متاسفانه این روزها حسابی سرم شلوغ و کمتر انجمن میام فکر کنم مشکلتون حل شده باشه ؟ اگر مشکلاتتون حل میشه حتما اعلام کنید اگر نه که بگید من انجام بدم براتون RE: تغییر عنوان ماژول mod_thumbsup - vahid.exe - ۴-۶-۱۳۹۰ ۰۲:۳۸ صبح ممنون آقای عمرانی . دیگه بیخیال ماژول mod_thumbsup شدم و در حال حاظر از ماژول گلوبال نیوز نسخه پارسا استفاده میکنم . از شما هم بابت پیگیری هاتون ممنونم
|