![]() |
|
مشکل نصب اسکریپت (فوری) - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل نصب اسکریپت (فوری) (/thread-19459.html) صفحهها: 1 2 |
مشکل نصب اسکریپت (فوری) - YasinDesign - ۲۸-۱۲-۱۳۹۴ ۰۸:۲۷ صبح سلام دوستان من یه اسکریپت باشگاه یار براتون گذاشتم ببینید کسی میتونه رو لوکال نصبش کنه ؟ به من پیغام no databese selected میده در صورتی که همه چیز را درست انجام میدم لطفا اگه کسی تونست نصبش کنه راه حل را بگه تشکر RE: مشکل نصب اسکریپت (فوری) - Pourdaryaei - ۲۸-۱۲-۱۳۹۴ ۰۸:۵۶ صبح تو مرحله اول فقط کلیک کردم روی نصب بدون هیچ مشکلی نصب شد RE: مشکل نصب اسکریپت (فوری) - YasinDesign - ۲۸-۱۲-۱۳۹۴ ۰۹:۲۹ صبح (۲۸-۱۲-۱۳۹۴ ۰۸:۵۶ صبح)Pourdaryaei نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من هم هیچ دستکاری نکردم ولی این پیغام توی عکسو میده RE: مشکل نصب اسکریپت (فوری) - YasinDesign - ۲۸-۱۲-۱۳۹۴ ۰۷:۱۶ عصر کسی نمیتونه کمک کنه ؟ xampp هم پاک کردم از اول نصب کردم بازم نشد RE: مشکل نصب اسکریپت (فوری) - محمدسلیمانی - ۲۸-۱۲-۱۳۹۴ ۰۷:۲۹ عصر من احتمال میدم که از تداخل پورت مورد نیاز برای ساخت دیتابیس یا اتصال به اون داره گاهی بعضی نرم افزارها از پورت های خاصی استفاده میکنن که باید اونها رو تغییر بدید مثلا نرم افزار vmware workstation جزو نرم افزارهایی هست که این تداخل رو به وجود میاره و باید از فایل php.ini موجود در پوشه php این پورت رو تغییر بدید اسکایپ هم گاها این تداخل رو به وجود میاره که با end task کردنش مشکل حل میشه موفق باشد. RE: مشکل نصب اسکریپت (فوری) - YasinDesign - ۲۸-۱۲-۱۳۹۴ ۰۷:۴۲ عصر آقای سلیمانی من نرم افزاری نصب نکردم که پوزت را بهم بریزه و بسته های جوملا به راحتی نصب میشن ولی این یدونه اسکریپت نصب نمیشه لطفا کمک کنید اگه میشه با TW بیاید رو سیستمم ببینید چشه RE: مشکل نصب اسکریپت (فوری) - vahid.exe - ۲۸-۱۲-۱۳۹۴ ۰۸:۰۷ عصر سلام. شما مطمئن هستید اطلاعات صحیح دیتابیس را وارد می کنید؟ به صورت پیشفرض اطلاعات زیر در فایل کانفیگ مربوط به دیتابیس است <?php $dbhost="localhost"; //It is usually "localhost" $dbuname="root"; //Database Username $dbpass=""; //Database Password $dbname="bashgahyar"; //Database Name ?> شما نام دیتابیس داخل فایل کانفیگ را با دیتابیسی که در لوکال می سازید جایگزین کنید ببینید آیا رفع میشه؟ RE: مشکل نصب اسکریپت (فوری) - YasinDesign - ۲۹-۱۲-۱۳۹۴ ۰۴:۴۲ صبح بابا همه کاری کردم نشد ورژن xampp شما چیه؟ RE: مشکل نصب اسکریپت (فوری) - Pourdaryaei - ۲۹-۱۲-۱۳۹۴ ۰۴:۵۹ صبح من با لاراگون کار میکنم ، حتی نخواست دیتابیس بسازم خودش اتوماتیک ساخت RE: مشکل نصب اسکریپت (فوری) - YasinDesign - ۲۹-۱۲-۱۳۹۴ ۰۵:۰۵ صبح دارم دانلودش میکنم ببینم میشه آیا |