![]() |
|
کوتاه کردن لینک مطلب جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: کوتاه کردن لینک مطلب جوملا (/thread-19432.html) |
کوتاه کردن لینک مطلب جوملا - eskafild - ۱۸-۱۲-۱۳۹۴ ۱۰:۱۱ صبح سلام خسته نباشید جوملا 2.5 راهی هست بتونم لینک مطالب سایتم رو کوتاه کنم مثلا به شکل زیر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. الآن لینک مطلب من این طوری زده میشه: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: کوتاه کردن لینک مطلب جوملا - Pourdaryaei - ۱۸-۱۲-۱۳۹۴ ۰۵:۴۰ عصر باید از افزونه های SEF استفاده کنید . ببینید چه افزونه ای لینک ها رو به این شکل در میارند AceSEF RSSero! sh404SEF و چندتای دیگه که باید خودتون بررسی کنید و ببینید جوابگوی کارتون هست یا نه RE: کوتاه کردن لینک مطلب جوملا - eskafild - ۱۹-۱۲-۱۳۹۴ ۰۱:۳۲ صبح (۱۸-۱۲-۱۳۹۴ ۰۵:۴۰ عصر)Pourdaryaei نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون، من کامپوننت AceSEF رو نصب کردم ولی لینک هام رو تغییر نداد، تنظیم خاصی می خواد؟ RE: کوتاه کردن لینک مطلب جوملا - Pourdaryaei - ۱۹-۱۲-۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ صبح صد در صد تنظیمات خاصی داره ... من باهاشون کار نکردم ولی فکر میکنم sh404Sef از بقیه بهتر باشه و آموزش کاملش هم تو نت بصورت ویدئو پیدا میشه |