پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
راهنمایی کنید | آموزش ایجاد زیرمنو اتوماتیک از مطالب ایجاد شده در جوملا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: راهنمایی کنید | آموزش ایجاد زیرمنو اتوماتیک از مطالب ایجاد شده در جوملا (/thread-19412.html)

راهنمایی کنید | آموزش ایجاد زیرمنو اتوماتیک از مطالب ایجاد شده در جوملا - parpar70 - ۱۴-۱۲-۱۳۹۴ ۰۹:۱۲ عصر

سلام دوستان عزیزم
وقتتون بخیر
من یه منو دارم میخوام زیر مجموعه های اون منوی من در جوملای 3 لیست تمامی مطالب ساخته شده در یک مجموعه خاص در بخش مطالب جوملا باشد.

به فرض یه مجموعه در بخش جوملا دارم به اسم " نمونه " که این مجموعه مثلا دارای 10 مطلب ایجاد شده هست
حالا یه منو دارم به اسم "پروژه ها" میخوام زیر مجموعه های منوی مذکور ، لیست تمامی مطالب مجموعه " نمونه " دباشه.یعنی به عبارتی اتوماتیک این زیر مجموعه ها ایجاد بشن.
لطفا کمک کنید.
مطالبم زیاده سخته بخوام برای هر مطلب یه منو بسازم

RE: راهنمایی کنید | آموزش ایجاد زیرمنو اتوماتیک از مطالب ایجاد شده در جوملا - mahan - ۱۵-۱۲-۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ عصر

درود بر شما
شما باید مجموعه های خود را بسازید و بعداً برای مجموعه ها مطلب منتشر کنید، تا اینجا که مشکلی نیست
برای انتشار گروهی مطالب مجموعه هم می توانید نوع آیتم منو را "مطالب - لیست مجموعه" تنظیم کنید تا تمامی مطالب آن مجموعه منشر شود

شاد باشید و شادی بخش دیگران