![]() |
|
منو تصویری - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: منو تصویری (/thread-19301.html) |
منو تصویری - raziehHBB - ۲۵-۱۱-۱۳۹۴ ۰۴:۵۱ صبح سلام دوستان به منو مشابه این سایت برای جوملا 1.5 نیاز دارم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. افزونه ای هست که این امکان رو داشته باشه RE: منو تصویری - raziehHBB - ۲۷-۱۱-۱۳۹۴ ۰۷:۵۰ صبح سلام مجدد مشکلی که در پست بالا مطرح شد تقریبا به کمک ماژول maximenu_CKحل شد فقط دو تا مشکل دارم 1. نمی تونم ستون ایجاد کنم 2. چطور می توانم راست چین کنم؟ (مشکل در زیر منو محصولات) آدرس سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: منو تصویری - sasanu - ۲۸-۱۱-۱۳۹۴ ۰۶:۰۸ عصر برای ایجاد منو sw menu pro امکانات خیلی بهتری داره نسخه رایگانش هم موجود هست RE: منو تصویری - raziehHBB - ۲۸-۱۱-۱۳۹۴ ۰۸:۲۷ عصر امکان اش هست لینک دانلود افزونه رو قرار بدید پیدا نکردمش تشکر RE: منو تصویری - sasanu - ۲۹-۱۱-۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ صبح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نسخه pro تجاری هست البته نسخه رایگان هم داره با امکانات کمتر RE: منو تصویری - raziehHBB - ۸-۱۲-۱۳۹۴ ۰۵:۵۲ عصر maximenu_CK جواب گوی کارم هست ولی در تغییر سی اس اس مشکل دارم اگر کسی از دوستان بتونه راهنمایی کنه ممنون می شم لطفا برای همکاری در این بخش پیام خصوصی بدهید |