پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
نصب ناقص sp transfer - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: نصب ناقص sp transfer (/thread-19299.html)

نصب ناقص sp transfer - parpar70 - ۲۴-۱۱-۱۳۹۴ ۰۹:۱۰ صبح

سلام دوسان عزیزم
این افزونه sp transfer چرا بعد از نصب در جوملا 3 پس از اتمام نصب اتوماتیک یه صفحه جوملای سفید رو میاره؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید
نسخه پولیش هم هست

ضمیمه کردم کامپوننت رو ممنون میشم راهنمایی بفرمایید مشکل حل شه،یه سری مطالب و کاربران و نظرات هست از یک جوملای 3 میخوام به جوملا 3 دیگه وارد کنم،مچکرم

RE: نصب ناقص sp transfer - Reza Ganji - ۲۴-۱۱-۱۳۹۴ ۰۲:۴۷ عصر

درود
باید نمایش پیام های خطا را در تنظیمات پی اچ پی و یا جوملا فعال کنید تا ببینید چه خطایی میده.
سپس دنبال رفع خطا باشید.

RE: نصب ناقص sp transfer - parpar70 - ۲۵-۱۱-۱۳۹۴ ۰۶:۱۳ صبح

بله دستتون درد نکنه برای راهنمایی بجاتون،خوشبخاته ارور رو مشخص کرد ، این متن ارور هستش :
Fatal error: Class 'CYENDModelRemoteUpdate' not found in /home/arvinsha/domains/mydomains.ir/public_html/tormoz/administrator/components/com_sptransfer/views/tables/view.html.php on line 30

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید،مرسی استاد گنجی دوست داشتنی که واقعا مشکلات با پاسخگویی شما همیشه حل میشه

راستی استاد یه سوال شما اگر با این افزونه کار کردین آیا واقعا تمام مطالب و کاربران رو درست انتقال میده؟؟یعنی مشکلی براش پیش نمیاد؟؟

RE: نصب ناقص sp transfer - parpar70 - ۲۸-۱۱-۱۳۹۴ ۰۵:۰۶ صبح

استاد گنجی عزیزم طبق صحبت شما ارور رو فعال کردم و ارور رو هم گذاشتم میشه خواهش کنم راهنمایی کنید چطور حلش کنم؟؟لطفا
ممنون میشم

RE: نصب ناقص sp transfer - پیام عمرانی - ۲۹-۱۱-۱۳۹۴ ۰۴:۰۱ صبح

نسخه دریافتی اورجینال هست یا از سایتهای نال شده استفاده دربافت کردید ؟

RE: نصب ناقص sp transfer - parpar70 - ۳-۱۲-۱۳۹۴ ۰۳:۲۹ صبح

نسخه رو از سایت گلچین انلاین دریافت کردم بعنوان نسخه اورجینال زده بود.ولی خب 26 هزار هزینه اشتراکشه

RE: نصب ناقص sp transfer - پیام عمرانی - ۳-۱۲-۱۳۹۴ ۰۶:۰۴ عصر

چک کنید که نسخه PHP هاستتون حداقل 5.4 باشه
شاید مشکل برطرف بشه