![]() |
|
غیرفعال بودن مدیریت قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: غیرفعال بودن مدیریت قالب (/thread-19269.html) |
غیرفعال بودن مدیریت قالب - آفرینا - ۱۹-۱۱-۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ صبح سلام دوستان من قالب دارم ، تو قسمت مدیریت قالب / ویرایش استایل ها/ همه گزینه ها غیر فعال هستند . یعنی گزینه های دخیره /ذخیره و بستن/ بستن. جوملا رو بروزرسانی کردم ، زبان مدیریت قالب رو هم انگلیسی گذاشتم درست نشد . ممنون میشم راهنمایی کنید. RE: غیرفعال بودن مدیریت قالب - Pourdaryaei - ۱۹-۱۱-۱۳۹۴ ۰۶:۰۱ صبح قالبتون چی هست ؟ شاید نسخه رایگان بعضی از قالبها مثل JSN باشه که توی نسخه رایگان بعضی از چیزها غیرفعال هستن RE: غیرفعال بودن مدیریت قالب - آفرینا - ۱۹-۱۱-۱۳۹۴ ۰۴:۳۱ عصر قالب رایگان نیست ، یه نسخه تجاری هست که البته ترجمه شده RE: غیرفعال بودن مدیریت قالب - Pourdaryaei - ۲۰-۱۱-۱۳۹۴ ۰۴:۰۶ صبح لینکی دمویی عکسی چیزی بزارید - تا بشه نظر داد RE: غیرفعال بودن مدیریت قالب - آفرینا - ۲۰-۱۱-۱۳۹۴ ۰۴:۴۶ صبح دسترسی مدیریت سایت رو برای شما پ خ می کنم . اگر لطف کنید و یه نگاهی بندازید ممنون میشم. RE: غیرفعال بودن مدیریت قالب - پیام عمرانی - ۲۱-۱۱-۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ صبح سلام ببینید اگر از فریم ورک خاضی استفاده میکنه حتما فریم ورک رو آپدیت کنید |