![]() |
|
حذف نظرات مشتریان - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: حذف نظرات مشتریان (/thread-19236.html) |
حذف نظرات مشتریان - fidoman - ۱۱-۱۱-۱۳۹۴ ۰۵:۰۰ صبح سلام و درود دوستان چطور میشه نظرات مشتریان که در مورد هر محصول نوشته شده رو حذف کرد از کامپوننت جوم شاپینگ استفاده کردم با تشکر RE: حذف نظرات مشتریان - Reza Ganji - ۱۱-۱۱-۱۳۹۴ ۰۵:۵۵ صبح فکر میکنم جوم شاپینگ از جی کامنت استفاده میکنه و میتونید از مدیریت کامپوننت جی کامنت نظرات را مدیریت کنید. RE: حذف نظرات مشتریان - Pourdaryaei - ۱۱-۱۱-۱۳۹۴ ۰۷:۰۲ صبح فکر میکنم خودش هم داشته باشه - البته اگر از jComment یا cComment استفاده نمیکنید - و اگر بخاید نظرها کلا حذف بشه - باید پلاگین نظردهی جومشاپینگ رو غیرفعال کنید . یا از مدیریت جومشاپینگ حذفشون کنید / یا مدیریت افزونه های نظردهی RE: حذف نظرات مشتریان - fidoman - ۱۱-۱۱-۱۳۹۴ ۰۹:۰۵ صبح سلام درود ممنون ازراهنمایی خوب و موثرتون از قسمت مدیریت جومشاپینگ حذفشون کردم |