![]() |
|
راهنمایی در مورد rsform - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: راهنمایی در مورد rsform (/thread-19220.html) |
راهنمایی در مورد rsform - webmaster404 - ۷-۱۱-۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ عصر سلام بنده یه فرم دریافت اطلاعات با rsform درست کردم که به صورت مرحله ای هستش. یعنی 6 مرحله. و مرحله 6 ام اطلاعات دریافتی رو قبل از اینکه ثبت کنه نمایش میده. این کارو با آموزشی که تو انجمن گذاشته شده ایجاد کردم ولی اطلاعات رو نمایش نمیده. مثلا خواستم تو مرحله اول برای تست اینکه کد کار میکنه یا نه اطلاعات یکی از فیلد هارو نمایش بده با ایتفاده از کد زیر: <script type="text/javascript"> function preV(param1, param2, param3, param4) { if (param2 == 1 && param3 == 1) { document.getElementById('passport_idp').innerHTML = document.getElementById('passport_id').value; } rsfp_changePage(param1, param2, param3, param4); } </script> <div class="main-diplay-info"> <div><h3>پيش نمايش اطلاعات</h3></div> <div> <strong>نام:</strong> <span id="passport_idp">.</span> </div> </div> ولی متاسفانه نمایش داده نمیشه. لطفا بنده رو راهنمایی کنید ممنون RE: راهنمایی در مورد rsform - پیام عمرانی - ۸-۱۱-۱۳۹۴ ۰۵:۱۳ صبح سلام اگر یکمی انگلیسی بدونید بهترین آموزش رو خود آر اس جوملا داده تو لینک زیر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: راهنمایی در مورد rsform - webmaster404 - ۸-۱۱-۱۳۹۴ ۰۷:۱۵ صبح متاسفانه زبان انگلیسی بنده یکمی ضعیف هستش. ممنون میشیم شما بنده رو راهنمایی کنید. من این متغییرها رودقیق متوجه نمیشم param1, param2, param3, param4 احتمال میدم عددهای جلو اینا آیدی فرم باشن البته اگه اشتباه نگفته باشم. RE: راهنمایی در مورد rsform - Reza Ganji - ۹-۱۱-۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ صبح درود توضیح این موارد وجود دارد . در قسمت Add functionality در همون صفحه آخرش نوشته : کد: * the param1 is the formId value can be retrived from the "Manage forms" tab of RSForm!Pro;RE: راهنمایی در مورد rsform - webmaster404 - ۱۱-۱۱-۱۳۹۴ ۱۰:۴۰ عصر ممنون این مشکلم حل شد. یه سوال دیگه داشتم اینکه چطوری میشه با rsform فیلد های تگرار شونده درست کرد؟ مثلا دوتا فیلد دریافت نام و نام خانوادگی دارم. زیرش یه دکمه + یا همون پلاس داشته باشم که با زدنش یه سطر دیگه فیلد جدید جهت دریافت نام و نام خانوادگی اضافه بشه |