![]() |
|
مشکل اساسی با hotlogin در جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل اساسی با hotlogin در جوملا (/thread-1922.html) |
مشکل اساسی با hotlogin در جوملا - ariatm - ۱-۶-۱۳۹۰ ۰۳:۵۷ صبح سلام دوستان من یک بلاگین به نام plg_hotlogin_v1.3 رو فعال کرد یک دفعه منوهای قسمت مدیریت جوملا از کار افتاد یکجورای دیکه نمیتونم هیچ کار کنم دوستان میدونند باید چیکار کنم تا درست بشه لطفا کمک کنید RE: مشکل اساسی با hotlogin در جوملا - Reza Ganji - ۱-۶-۱۳۹۰ ۰۴:۴۲ صبح از چه جوملايي استفاده ميكنيد ؟ ميتونيد از لينك مستقيم براي ورود به مديريت پلاگين ها استفاده كنيد ! در جوملا 1.5 آدرس زير را به انتهاي آدرس ادمين سايت خود اضافه كنيد ! کد: /administrator/index.php?option=com_pluginsاول در مديريت سايت لاگين كنيد و اين ادرس را به انتهاي ادرس مديريت اضافه كنيد و وارد مديريت پلاگين ها شويد و پلاگين مورد نظر را غير فعال كنيد ! RE: مشکل اساسی با hotlogin در جوملا - ariatm - ۱-۶-۱۳۹۰ ۰۵:۳۵ صبح متشکرم آقای گنجی دستتون درد نکنه مشکل حل شد |