![]() |
|
مشکل ماژول آخرین بروز رسانی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل ماژول آخرین بروز رسانی (/thread-19207.html) |
مشکل ماژول آخرین بروز رسانی - mohsen80 - ۶-۱۱-۱۳۹۴ ۰۷:۲۵ صبح سلام من ماژول آخرین بروز رسانی رو نصب کردم تا چند روز پیش خوب بود تا اینکه یک دفعه یک تاریخ دیگه ای رو نشون داد تاریخ مطالب رو نگاه کردم مشکل نداشت چیزی هم نصب نکردم به نظرتون اشکال از کجاست؟ عکسش رو هم پیوست کردم RE: مشکل ماژول آخرین بروز رسانی - Reza Ganji - ۶-۱۱-۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ عصر اینها مطالبی هستند که ویرایش شده اند.بعد از ویرایش مطلب تاریخ هم حتما ویرایش کنید بعد ذخیره کنید.اگر زبان مدیریت سایت انگلیسی باشه این مشکل معمولا هنگام ویرایش پیش نمیاد.البته در کامپوننت کی 2 معمولا این مشکل هست. RE: مشکل ماژول آخرین بروز رسانی - mohsen80 - ۷-۱۱-۱۳۹۴ ۰۹:۰۹ عصر تمام مطالب رو غیر فعال کردم اما همون تاریخ رو نشون میداد اگر مطالب تاریخ هارو درست کنم مشکل حل میشه؟ RE: مشکل ماژول آخرین بروز رسانی - sajjad salehi - ۱۲-۱۱-۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ صبح راه حل ساده ای برای این کار نیست . تاریخ سایت رو در تنظیمات عمومی چک کنید . بعد زبان بخش مدیریت رو که آقای گنجی هم گفتن به انگلیسی تغییر بدین و در مدیریت مطالب تاریخ ویرایش مطلب رو تصحیح کنید . |