![]() |
|
درخواست کامپونت نسخه موبایل سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: درخواست کامپونت نسخه موبایل سایت (/thread-19201.html) |
درخواست کامپونت نسخه موبایل سایت - ahmadsoft - ۵-۱۱-۱۳۹۴ ۰۹:۵۱ صبح با عرض سلام . به کامپونتی نیاز دارم که سایت جوملا 2.5 رو مثه سایتای انتخاب ، فرارو ، تابناک و ... دارای نسخه موبایل کنه... پایینشم نسخه کامل سایت داشته باشه که بازدید کننده با کلیک روی اون بتونه نسخه کامل سایتو هم اگه خواست ببینه ارادتمندیم . RE: درخواست کامپونت نسخه موبایل سایت - ahmadsoft - ۹-۱۱-۱۳۹۴ ۰۸:۴۳ صبح آیا کسی نبود منو یاری کنه ؟؟ هزینه هم نیاز باشه پرداخت میکنم RE: درخواست کامپونت نسخه موبایل سایت - پیام عمرانی - ۱۰-۱۱-۱۳۹۴ ۰۸:۴۳ عصر lمیتونید از افزونه زیر استفاده کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: درخواست کامپونت نسخه موبایل سایت - zard - ۲۰-۸-۱۳۹۵ ۰۳:۳۱ صبح سلام ممنون از راهنماییتون. من این کامپوننت رو نصب کردم خیلی خوبه . فقط در منو اونایی رو که زیرمنو دارند رو فقط اسمشون رو نمایش میده و اصلا قابل کلیک کردن نیستن. ![]() چه کنم؟ |