![]() |
|
بهترین راه حل برای ایجاد سایت های چند زبانه؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: بهترین راه حل برای ایجاد سایت های چند زبانه؟ (/thread-19183.html) |
بهترین راه حل برای ایجاد سایت های چند زبانه؟ - jahan654 - ۱-۱۱-۱۳۹۴ ۰۶:۱۱ عصر سلام قصد راه اندازی یک وب سایت چند زبانه را برای یک شرکت دارم لطفا هر نوع پیشنهادی که به نظرتان می رسد بفرمایید برای بهتر شدن سئو و اصولی کار کردن مثلا هر زبان را روی یک ساب دامین بالا بیارم و از صفحه اصلی سایت به سه زبان لینک بدهیم یا هر سه تا روی دامین اصلی؟ ممنون می شوم تجربیات خودتون را در اختیار من قرار دهید RE: بهترین راه حل برای ایجاد سایت های چند زبانه؟ - پیام عمرانی - ۱-۱۱-۱۳۹۴ ۰۷:۴۰ عصر سلام راحت ترین و معقول ترین راه به نظر من ایتفاده از یک سایت اصلی و سیستم چند زبانه خود جوملا هست جوملا به راحتی چندین زبان رو پشتیبانی میکند و بازخورد خوبی هم برای مدیریت سایت و هم سئو خواهید داشت RE: بهترین راه حل برای ایجاد سایت های چند زبانه؟ - jahan654 - ۱-۱۱-۱۳۹۴ ۰۸:۲۱ عصر سلام اگر سایت را فعلا به زبان انگلیسی بالا بیاریم و بعدا بخواهم دو زبان به آن اضافه کنیم آیا آدرس مطالب انگلیسی تغییر می کنه یا نه؟ RE: بهترین راه حل برای ایجاد سایت های چند زبانه؟ - پیام عمرانی - ۱-۱۱-۱۳۹۴ ۱۰:۳۰ عصر نه هیچ تغییری نمیکند |