![]() |
|
مشکل با ماژول mod_vjoominamenu - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با ماژول mod_vjoominamenu (/thread-1918.html) |
مشکل با ماژول mod_vjoominamenu - ariatm - ۳۱-۵-۱۳۹۰ ۱۰:۴۶ عصر با سلام من از ماژول mod_vjoominamenu تو سایتم استفاده کردم تنها مشکلش اینه که دقیقا داخل کادر سمت راست نیست یک مقدار اومده بیرون لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم دقیقا در کادر قرار بگیره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل با ماژول mod_vjoominamenu - صابرمحمدی - ۳۱-۵-۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ عصر دوست گرامی قبلا این موضوع مطرح شده و به نتیجه رسیده به لینک زیر مراجعه کن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل با ماژول mod_vjoominamenu - مرتضی محمدجانی - ۳۱-۵-۱۳۹۰ ۱۱:۱۱ عصر در سی اس اس ماژول عرض را کم کنید مشکل حل می شود RE: مشکل با ماژول mod_vjoominamenu - farjadp - ۳۱-۵-۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ عصر با درود مشکلتون پیوست شد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() باید توی سی اس اس دستکاری کنید موفق باشید مرتضی پورمحمد RE: مشکل با ماژول mod_vjoominamenu - ariatm - ۱-۶-۱۳۹۰ ۰۱:۵۰ صبح با تشکر از همه دوستان مشکل کاملا حل شد |