![]() |
|
صفحه سفید هنگام بالا آمدن سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: صفحه سفید هنگام بالا آمدن سایت (/thread-19167.html) |
صفحه سفید هنگام بالا آمدن سایت - g.alireza4 - ۲۸-۱۰-۱۳۹۴ ۰۷:۳۹ صبح با عرض سلام خدمت اساتید عزیز سایت من بدون اینکه هیچ تغییری درونش ایجاد کنم دیگه بالا نمیاد و این ارور رو میده: Error displaying the error page: Application Instantiation Error: JLIB_APPLICATION_ERROR_APPLICATION_LOAD خواهشا راهنمایی کنید درضمن من به مدیریت قالب دسترسی دارم و بالا میاره اما خود قالب رو خیر... RE: صفحه سفید هنگام بالا آمدن سایت - hsmtech - ۲۸-۱۰-۱۳۹۴ ۰۸:۱۸ صبح با درود در پنل مدیریت منو افزونه ها -> مدیریت رو انتخاب کنید، در صفحه باز شده و از لیست سمت راست گزینه «پایگاه داده» رو انتخاب کنید و سپس روی دکمه «بازسازی» کلیک کنید RE: صفحه سفید هنگام بالا آمدن سایت - g.alireza4 - ۲۸-۱۰-۱۳۹۴ ۰۹:۲۶ عصر متاسفانه این کار جواب نداد
RE: صفحه سفید هنگام بالا آمدن سایت - g.alireza4 - ۲۸-۱۰-۱۳۹۴ ۱۰:۱۰ عصر چه راه حل دیگه ای پیشنهاد میکنید؟؟!!! خواهشا منو راهنمایی کنید RE: صفحه سفید هنگام بالا آمدن سایت - پیام عمرانی - ۲۹-۱۰-۱۳۹۴ ۰۸:۵۳ عصر جوملا چه نسخه ای است ؟ RE: صفحه سفید هنگام بالا آمدن سایت - g.alireza4 - ۳۰-۱۰-۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ صبح 3.3.6 یعنی به نسخه جوملا مربوطه؟؟؟ تاحالا داشته کار میکرده آپدیت کنم؟؟ RE: صفحه سفید هنگام بالا آمدن سایت - پیام عمرانی - ۳۰-۱۰-۱۳۹۴ ۰۶:۵۲ عصر بله حتما آپدیت کنید روزانه هزاران سایت با مشکل روبرو میشوند و تنها به خاطر آپدیت نبودن نسخه نرم افزاری آنهاست |