![]() |
|
در خواست اسلاید شو و ماژول منو که بر پایه jQuery - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: در خواست اسلاید شو و ماژول منو که بر پایه jQuery (/thread-1914.html) |
در خواست اسلاید شو و ماژول منو که بر پایه jQuery - ariatm - ۳۱-۵-۱۳۹۰ ۰۹:۱۱ عصر سلام دوستان عزیز من به ماژول اسلاید شو و ماژول منو نیاز دارم که بر پایه jQuery کار کنه ممنون میشم بهم این ماژولها رو معرفی کنید چون میخام از دوتاش تو یک سایت استفاده کنم واسه اینکه باهم تداخل نداشته باشند. ولی حقیقتش نمیدونم چطور بفهمم این ماژولها jQuery هستن یا نه RE: در خواست اسلاید شو و ماژول منو که بر پایه jQuery - Reza Ganji - ۳۱-۵-۱۳۹۰ ۰۹:۲۷ عصر از ماژول ari image slideshow استفاده كنيد ! اين اسلايدشو كه گفتم ماژول خوبي است! RE: در خواست اسلاید شو و ماژول منو که بر پایه jQuery - ariatm - ۳۱-۵-۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ عصر با تشکر جناب آقای گنجی مشکلم کامل حل شد مشکل فقط این بود که منو جی کوئر بو و اسلاید شو جی کوئر نبود الان که هردو جی کوئر هستن هیچ مشکلی نیت بازم ممنونتون آقای گجی |