![]() |
|
(حل شده) حذف اضافه کردن نظر جدید - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: (حل شده) حذف اضافه کردن نظر جدید (/thread-19120.html) |
حذف اضافه کردن نظر جدید - rahva - ۲۰-۱۰-۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ عصر سلام من از کامپونت جی کامنت استفاده میکنم و یک مشکل دارم و اونم این هست تو صفحه اول <<اضافه کردن نظر جدید>>نمایش داده میشه و نمیدونم چگونه حذف باید بشه . چون سایت خبری هست نمیخوام پایین اخبار این جمله درج بشه عکس هم پوست کردم RE: حذف اضافه کردن نظر جدید - Pourdaryaei - ۲۱-۱۰-۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ صبح لينك سايتتون رو بزاريد با CSS ميشه مخفيش كرد RE: حذف اضافه کردن نظر جدید - rahva - ۲۱-۱۰-۱۳۹۴ ۰۲:۵۴ صبح سلام بزرگوار من روی لوکال دارم تنظیمش میکنم RE: حذف اضافه کردن نظر جدید - Pourdaryaei - ۲۱-۱۰-۱۳۹۴ ۰۳:۱۵ صبح خب اگر با CSS ميتوني كار كني و با ابزارهاي فايرفاكس يا گوگل كروم ، روي همون متن كليك راست كن Inspect Element رو بزن و بايد فايل و دستورهاي CSS رو نمايش بده برات ، فايل مربوط و خط مربوطه رو باز ميكني و يك Display :none رو بهش اضاف ميكني . يك كار ديگه هم ميتوني بكني ... توي فايل ترجمه فارسي جي كامنت جستجو كنيد و همين متن < اضافه كردن نظر جديد > رو پيدا كني و جاش فضاي خالي بزاري ... عملا ً از ديد پنهان ميشه RE: حذف اضافه کردن نظر جدید - rahva - ۲۱-۱۰-۱۳۹۴ ۰۳:۵۶ صبح ممنون از لطف شما بزرگوار لوکی شد |