![]() |
|
نصب کامپوننت kunena - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نصب کامپوننت kunena (/thread-19073.html) |
نصب کامپوننت kunena - inamhast - ۱۱-۱۰-۱۳۹۴ ۰۷:۰۱ عصر با سلام من یک قالب جوملا را نصب کردم ولی متاسفانه هرکاری میکنم کامپوننت کیوننا نصب نمی شود لطفا من را را هنمایی کنید که مراحل نصب ان به چه صورت است ؟ RE: نصب کامپوننت kunena - Pourdaryaei - ۱۱-۱۰-۱۳۹۴ ۰۷:۱۴ عصر خب شما چه مشکلی با نصبش دارید ؟ چه پیغام خطایی دریافت میکنید ؟ نسخه جوملا و کیوننا چی هست ؟ کامپوننت کیوننا حجمش زیاده شاید مستقیم میخواید نصب کنید و امکان آپلودش نباشه . نصب رو از طریق پوشه یا لینک انجام بدید RE: نصب کامپوننت kunena - inamhast - ۱۲-۱۰-۱۳۹۴ ۰۵:۲۸ عصر باسلام هیچ پیغام خطایی نمیدهد بعداز چن دقیقه وارد قسمت پشتیانی مدیریت جوملا میشود . از قسمت هاستم عمل آپلود را انجام دادم اپلود شد ولی مراحل تنظیمات به من نمایش نمیدهد برای نصب مشکل دارم و عجله زیاد برای نصب دارم RE: نصب کامپوننت kunena - Pourdaryaei - ۱۲-۱۰-۱۳۹۴ ۰۵:۳۱ عصر اطلاعات سایتت رو برام پیام خصوصی کنید ببینم مشکلش چیه |