![]() |
|
مشکل و تداخل rsmembership با komento - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل و تداخل rsmembership با komento (/thread-19026.html) |
مشکل و تداخل rsmembership با komento - hercol2013 - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۰۶:۵۲ صبح سلام. من برای خرید اشتراک از rsmembership استفاده می کنم. قبلا توی پرداخت ها مشکلی نبود ولی از وقتی که نظردهی komento تجاری را نصب کرده ام. بعد پرداخت که پول هم واریز می شه . این پیام می یاد: Fatal error: Class 'Services_JSON' not found in /home/zonoomco/public_html/components/com_komento/classes/registry.php on line 175 RE: مشکل و تداخل rsmembership با komento - پیام عمرانی - ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۰۷:۱۲ عصر کامنتو چه ورژنی هست ؟ ورژن 1.8.3 فارسی رو قرار دادم تو سایت زیر : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل و تداخل rsmembership با komento - hercol2013 - ۲-۱۰-۱۳۹۴ ۰۲:۵۰ صبح سلام دقیقا همین ورژن هست. و نسخه تجاری ست. RE: مشکل و تداخل rsmembership با komento - hercol2013 - ۲-۱۰-۱۳۹۴ ۰۵:۵۸ صبح یعنی می گید که کامپوننتی که شما روی سایت تون گذاشته اید را هم چک کنم RE: مشکل و تداخل rsmembership با komento - پیام عمرانی - ۲-۱۰-۱۳۹۴ ۰۶:۵۷ عصر میتونید تست کنید !! RE: مشکل و تداخل rsmembership با komento - Pourdaryaei - ۲-۱۰-۱۳۹۴ ۰۹:۵۲ عصر سه چهارتا کامپوننت دیگه برای ارسال کامنت هست میتونید اونها رو هم چک کنید |