پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
خطای متعدد با فعال کردن تشکر بعد از ارسال در rs form - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: خطای متعدد با فعال کردن تشکر بعد از ارسال در rs form (/thread-18971.html)

خطای متعدد با فعال کردن تشکر بعد از ارسال در rs form - psa93 - ۱۹-۹-۱۳۹۴ ۰۵:۲۲ صبح

من برای سایتی که هنوز توی لوکال هاست مینویسمش از RSFORM برای همه ی فرم هام استفاده کردم اما بعد از اینکه کاربر دکمه ی ارسال را زد و موقعی که پیام تشکر برای کاربر ظاهر می شود همزمان خطاهای زیادی در php داده میشه اما وقتی از تشکر بعد از ارسال استفاده نمیکنم این اتفاق نمی افته. حالا چجوری این مشکلو باید حل کنم؟

RE: خطای متعدد با فعال کردن تشکر بعد از ارسال در rs form - پیام عمرانی - ۱۹-۹-۱۳۹۴ ۰۷:۵۹ عصر

سلام
از فرم ساز اورجینال استفاده کردید ؟

RE: خطای متعدد با فعال کردن تشکر بعد از ارسال در rs form - psa93 - ۲۰-۹-۱۳۹۴ ۰۴:۴۳ صبح

از pro استفاده کردم یعنی به خاطر همینه؟

RE: خطای متعدد با فعال کردن تشکر بعد از ارسال در rs form - محمدسلیمانی - ۲۰-۹-۱۳۹۴ ۰۸:۰۳ صبح

نقل قول: من برای سایتی که هنوز توی لوکال هاست مینویسمش از RSFORM برای همه ی فرم هام استفاده کردم اما بعد از اینکه کاربر دکمه ی ارسال را زد و موقعی که پیام تشکر برای کاربر ظاهر می شود همزمان خطاهای زیادی در php داده میشه اما وقتی از تشکر بعد از ارسال استفاده نمیکنم این اتفاق نمی افته. حالا چجوری این مشکلو باید حل کنم؟

سلام در لوکال نمیتونه بعضی توابع را فراخوانی کنه
وقتی سایت رو آپلود کنید درست میشه

RE: خطای متعدد با فعال کردن تشکر بعد از ارسال در rs form - پیام عمرانی - ۲۱-۹-۱۳۹۴ ۰۲:۱۸ صبح

همونطور که جناب سلیمانی فرمودند ، یکسری توابع عهستند که در لوکال اجرا نمیشه
و احتمال 93 درصد خطای عدم فراخوانی تابع میل رو دارید