![]() |
|
مشکل با Membership - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با Membership (/thread-18873.html) |
مشکل با Membership - nazi1368 - ۲-۹-۱۳۹۴ ۰۹:۱۲ صبح با سلام ![]() من کامپوننت rs Membership را روی سایت نصب کردم و همه مراحل را انجام دادم ولی وقتی که میخوام یه مطلب را انتخاب کنم و یا اینکه یه مجموعه هیچ عملی انجام نمیشه و نمیشه مطلب را انتخاب کرد فقط دکمه برگشتش کار میکنه لطفا راهنمایی کنید چرا به این صورت هستش؟ نسخه ای که نصب کردم برای جوملا3 هست و بدون هیچ مشکلی هم نصب شد RE: مشکل با Membership - پیام عمرانی - ۳-۹-۱۳۹۴ ۱۲:۰۵ صبح سلام مطلب برای چه کاری ؟ مطلب قوانین ؟ RE: مشکل با Membership - nazi1368 - ۳-۹-۱۳۹۴ ۰۳:۲۶ صبح سلام خیر مطلب برای اینکه کاربر برای دیدنش عضویت را خریداری کنه عضویت را تعریف کردم و برای انتخاب مطلب یا مجموعه و یا منو هیچ عملی انجام نمیده RE: مشکل با Membership - پیام عمرانی - ۳-۹-۱۳۹۴ ۰۶:۱۵ صبح به احتمال خیلی خیلی زیاد مشکل از افزونه ای است که استفاده میکنید |