![]() |
|
تغییر رنگ عنوان منو قالب تابناک - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تغییر رنگ عنوان منو قالب تابناک (/thread-1884.html) |
تغییر رنگ عنوان منو قالب تابناک - vahid.exe - ۳۰-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۱۱ صبح سلام دوستان من میخوام رنگ عنوان منو قالب تابناک رو تغییر بدم ولی نشد. ممنون میشم راهنماییم کنید تصویر منو رو تغییر دادم ولی دیگه نوشته اش معلوم نمیشه ! میخوام رنگ نوشته سفید بشه . در تصویر زیر مشخص کردم
RE: تغییر رنگ عنوان منو قالب تابناک - Reza Ganji - ۳۰-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ صبح در اصل شما ميخواهيد عنوان ماژول ها رو تغيير دهيد و براي اينكار دمو قرار دهيد تا من و دوستان تست كنيم ! RE: تغییر رنگ عنوان منو قالب تابناک - vahid.exe - ۳۰-۵-۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ عصر بله . ممنون ![]() این دمو آنلابن : ***** تصویر منو رو تغییر دادم و اصلن عنوانش معلوم نمیشه ! RE: تغییر رنگ عنوان منو قالب تابناک - Reza Ganji - ۳۱-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ صبح در مسير زير تصوير را تغيير دهيد ولي هم اندازه و هم نام اين تصوير قرار دهيد ! /templates/tabnakjoomina/images/l_sar_2.gif اگر ميخواهيد كلا ويرايش كنيد بايد كد زير را به دلخواه ويرايش كنيد و در انتهاي فايل سي اس اس قرار دهيد ! کد: #rast h3 {RE: تغییر رنگ عنوان منو قالب تابناک - vahid.exe - ۳۱-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ صبح ممنون آقای گنجی . ولی من میخوام تصویر همینی که گذاشتم باشه و یه کاری کنم که عنوان منو مشخص بشه . به تصویر زیر توجه کنید، میخوام از این شکل : ![]() به این شکل تغییر کنه : ![]() یعنی میخوام یه جوری باشه که عنوانش قابل خوندن باشه RE: تغییر رنگ عنوان منو قالب تابناک - Reza Ganji - ۳۱-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ صبح كد زير را به انتهاي سي اس اس اضافه كنيد و در صورت لزوم مقادير را به دلخواه تغيير دهيد ! کد: h3 {من رنگ عنوان ها رو سفيد و بولد كردم RE: تغییر رنگ عنوان منو قالب تابناک - vahid.exe - ۳۱-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ صبح ممنون کد رو اضافه کردم اما تغییر نمیکنه . ![]() آقای گنجی، من یوزر و پس رو پ.خ میکنم، اگه امکانش هست شما تنظیمش کنید. ![]() با تشکر RE: تغییر رنگ عنوان منو قالب تابناک - Reza Ganji - ۳۱-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۲۷ صبح من پلاگيني كه براي فشرده سازي سي اس اس ها استفاده كرده بوديد غير فعال كردم و درست شد ! اگر ميخواهيد اين پلاگين فعال باشد بايد تست كنيد ببينيد چرا با فعال بودن اون تغييرات نمايش داده نميشود ! |