![]() |
|
مشکل عضویت در جوم شاپینگ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل عضویت در جوم شاپینگ (/thread-18783.html) |
مشکل عضویت در جوم شاپینگ - آفرینا - ۱۰-۸-۱۳۹۴ ۱۰:۰۹ عصر سلام دوستان من از جوم شاپینگ ورژن 4.7 استفاده می کنم. در قسمت عضویت بعد از پر کردن فیلدها و زدن گزینه ثبت ، ثبت نام انجام نمیشه و این پیغام نشون داده میشه : ورودی اشتباه لطفا راهنمایی کنید باید چطور این مورد رو حل کنم؟ [/quote] RE: مشکل عضویت در جوم شاپینگ - آفرینا - ۱۷-۸-۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ عصر دوستان کسی پیشنادی نداره ؟؟؟ حتی یه راهنمایی
RE: مشکل عضویت در جوم شاپینگ - پیام عمرانی - ۱۷-۸-۱۳۹۴ ۰۷:۳۹ عصر سلام آخرین ورژن هست لطف کنید دمو رو قرار بدید RE: مشکل عضویت در جوم شاپینگ - آفرینا - ۱۷-۸-۱۳۹۴ ۰۷:۴۴ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. متشکرم RE: مشکل عضویت در جوم شاپینگ - پیام عمرانی - ۱۷-۸-۱۳۹۴ ۰۷:۵۰ عصر سئو سایت ور غیر فعال کنید و تست کنید اون نوشته میگه : ورودی اشتباه جومشاپینگتون هم به آخرین ورژن ارتقا بدید |