![]() |
|
نرم افزار ساخت بنر مناسب جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: نرم افزار ساخت بنر مناسب جوملا (/thread-18758.html) |
نرم افزار ساخت بنر مناسب جوملا - mir.hasan66 - ۶-۸-۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ عصر عرض سلام و ادب برای ساختن بنرهای تبلیغاتی شبیه بنرهایی که توی همین فروم قرار داده شدن، از چه نرم افزاری بهتره استفاده کنم؟ ممنونم RE: نرم افزار ساخت بنر مناسب جوملا - پیام عمرانی - ۷-۸-۱۳۹۴ ۰۴:۵۹ صبح سلام این بنر ها با فتوشاپ ساخته شده اند RE: نرم افزار ساخت بنر مناسب جوملا - mir.hasan66 - ۷-۸-۱۳۹۴ ۰۶:۴۹ عصر عرض ادب یعنی این بنرهای متحرک با فوتوشاپ ساخته شدن؟؟ کار سختیه؟ آموزشش جایی هست؟ RE: نرم افزار ساخت بنر مناسب جوملا - hamzeh12hh - ۷-۸-۱۳۹۴ ۰۷:۵۱ عصر سلام این سایت برای پشتیبانی جوملا در نظر گرفته شده ولی برای اموزشی که میخواهید فکر کنم جستجوی عبارت «ساخت انیمیشن با فتوشاپ» در مرورگر اینترنت کمکتون کنه. RE: نرم افزار ساخت بنر مناسب جوملا - mir.hasan66 - ۷-۸-۱۳۹۴ ۰۹:۲۵ عصر عرض ادب سوال من انقدرها نامربوط نیست اساتید محترم لطفا راهنمایی بفرمایند RE: نرم افزار ساخت بنر مناسب جوملا - zaban26 - ۷-۸-۱۳۹۴ ۱۰:۰۹ عصر ببین دوست عزبز من خلاقیت خیلی مهمه درسته شما محیط gif سازی فتوشاپ رو ببینید و ساده باشه ولی بهتر از خودش پیدا نمیشه موارد مهمی رو باید در نظر بگیرید امروزه از رنگ فلت استفاده میشود و از طرح هاس ساده اگر آموزشی در این خصوص میخواهید سایت پی سی دانلود و توی فیلم های آموزشی لیندا بگردید RE: نرم افزار ساخت بنر مناسب جوملا - mir.hasan66 - ۸-۸-۱۳۹۴ ۰۷:۳۴ صبح عرض ادب اولا ممنونم بابت راهنمایی یه سوال میشه راهنمایی بفرمایی چرا هر کاری میکنم حجم این بنری که ساختم پایین تر از 100 کیلوبایت نمیاد؟؟
|