پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
غیرفعال بودن فیلد نام در ایجاد حساب کاربری - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: غیرفعال بودن فیلد نام در ایجاد حساب کاربری (/thread-1875.html)

غیرفعال بودن فیلد نام در ایجاد حساب کاربری - bety - ۲۹-۵-۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ صبح

با سلام

تو ماژول "جستجو" قسمت "ایجاد حساب کاربری" : فیلد نام غیر فعال شده. یعنی نمیشه چیزی توش نوشت!
لطفا راهنمایی بفرمایید...
maadmath.com

RE: غیرفعال بودن فیلد نام در ایجاد حساب کاربری - صابرمحمدی - ۲۹-۵-۱۳۹۰ ۱۰:۲۸ صبح

دوست گرامی دمو قرار دهید

RE: غیرفعال بودن فیلد نام در ایجاد حساب کاربری - bety - ۲۹-۵-۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ صبح

متاسفانه گزینه "افزودن لینک" کار نمیکنه. واسه همین آدرس سایت رو تایپ کردم: maadmath.com

RE: غیرفعال بودن فیلد نام در ایجاد حساب کاربری - صابرمحمدی - ۲۹-۵-۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ صبح

دقیقا کجا مشکل پیدا کرده؟؟؟
غیر از صفحه اصلی سایت چیز دیگه ای لود نمیشه

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]404 - File or directory not found.The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.[/font]

RE: غیرفعال بودن فیلد نام در ایجاد حساب کاربری - farjadp - ۲۹-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ عصر

با درود
فکر کنم ایراد از سئو باشه
لطفاً گزینه های سئو رو به حالت اولیه بر گردونید و فایل .httaccess رو هم به همین ترتیب... شاید درست شد

موفق باشید
مرتضی پورمحمد

RE: غیرفعال بودن فیلد نام در ایجاد حساب کاربری - bety - ۲۹-۵-۱۳۹۰ ۰۳:۰۸ عصر

الان درست شد. حالا می تونید مشکل رو ببینید...

RE: غیرفعال بودن فیلد نام در ایجاد حساب کاربری - vahid.exe - ۲۹-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۰۵ عصر

سلام.

من نیگاه کردم هیچ مشکلی نداره ! Inlove و قابل تایپ هست

RE: غیرفعال بودن فیلد نام در ایجاد حساب کاربری - صابرمحمدی - ۲۹-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ عصر

مشکلی نبود.

RE: غیرفعال بودن فیلد نام در ایجاد حساب کاربری - مرتضی محمدجانی - ۲۹-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۴۱ عصر

از دوستانی مشکلاتشون حل شده تقاضا میشود تا با پستی که برای مشکلشون زده اند مراجعه کرده و گزارش کارشون را قرار دهند تا دیگر کاربران در این پست سر در گم نشوند
با تشکر از همکاریتانRose

RE: غیرفعال بودن فیلد نام در ایجاد حساب کاربری - bety - ۲۹-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۰۵ عصر

بله. ممنون. قبلا نمی شد توش تایپ کرد. نمی دونم مشکل کجا بود ولی الان خدا رو شکر حل شد...

سپاس فراوان از همه دوستان