پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
در خواست آپلود سنتر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: در خواست آپلود سنتر (/thread-18716.html)

در خواست آپلود سنتر - eskafild - ۱-۸-۱۳۹۴ ۰۸:۳۳ عصر

سلام خسته نباشید
من به یه آپلود سنتر احتیاج دارم که بتونم موزیک و ویدیو رو توش آپلود کنم، و فقط لینک مستقیم دانلود رو بهم بده، و امکانات اضافی دیگه ای نیاز ندارم
فوکا دانلود و امثال این ها رو لطفاً پیشنهاد ندید من خیلی سادشو می خوام که فایل انتخاب و آپلود کنم و لینک مستقیم بده
ممنونRose

جوملا 2.5

RE: در خواست آپلود سنتر - Pourdaryaei - ۱-۸-۱۳۹۴ ۰۹:۰۶ عصر

از OSDOwnloads استفاده کن ، خیلی ساده است ، میتونی لینک مستقیم هم بهش بدی . مطلب راحت بنویسی توش ؛ ایمیل از کاربرا دریافت کنی و غیره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فارسی شده ش رو میتونی از انجمن دریافت کنی

دمو فارسی » دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: در خواست آپلود سنتر - پیام عمرانی - ۳-۸-۱۳۹۴ ۰۹:۰۷ صبح

سلام
خوب مستقیم آپلود کنید تو هاستتون و لینک رو قرار بدید تو مطلب !!

RE: در خواست آپلود سنتر - eskafild - ۳-۸-۱۳۹۴ ۰۵:۳۷ عصر

ممنون از راهنمایی دوستان ولی من فقط آپلود یک فایل و دادن لینک مستقیم نیازمه، نمی خوام خودم براش متن بنویسیم و ...
چون برای مشتری هست نمی تونم بگم برو از هاست آپلود کن چون راهش سخته و امکان اینکه بزنه خرابش کنه هم زیاده!

RE: در خواست آپلود سنتر - پیام عمرانی - ۳-۸-۱۳۹۴ ۰۸:۵۵ عصر

شما به مشتریتون از همون مدیریت دسترسی به مدیا سنتر میدید و میگید اونجا فایل آپلود کنه که دیگه نیازی به اتصال به هاست نباشه و همچنین از ادیتون jce استفاده کن برای لینک دادن

RE: در خواست آپلود سنتر - Pourdaryaei - ۳-۸-۱۳۹۴ ۰۸:۵۵ عصر

از پلاگين پيوست استفاده كنيد . attachment