![]() |
|
ویرچومارت ، مشکل باز نشدن تب ها در مدیریت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ویرچومارت ، مشکل باز نشدن تب ها در مدیریت (/thread-18667.html) |
ویرچومارت ، مشکل باز نشدن تب ها در مدیریت - آفرینا - ۲۰-۷-۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ عصر سلام من فروشگاه ساز ویرچومارت رو نصب کردم نسخه 3.0.1 . حالا تو قسمت مدیریت همه تب ها قفل هستن ، یعنی هیچ کدوم باز نمیشه که امکان انجام تنظیمات رو داشته باشم. قبلا از لطفا همه دوستانی که وقت میذارن و راهنمایی میکنن، ممنونم . RE: ویرچومارت ، مشکل باز نشدن تب ها در مدیریت - سعید حمزه زاده - ۲۱-۷-۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ عصر زبان بخش مدیریتتون رو تغییر بدید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر RE: ویرچومارت ، مشکل باز نشدن تب ها در مدیریت - آفرینا - ۲۱-۷-۱۳۹۴ ۰۳:۴۱ عصر در جایی دیدم که نوشته بود در بعضی موارد با زبان فارسی به مشکل برمی خوره ، من هم زبان فارسی رو حذف کردم اما بی نتیجه بود . و یکی هم اینکه با بعضی قالب ها دچار مشکل میشه که من تا حالا رو دو تا قالب متفاوت تست کردم و نتیجه همون RE: ویرچومارت ، مشکل باز نشدن تب ها در مدیریت - پیام عمرانی - ۲۴-۷-۱۳۹۴ ۱۰:۰۱ عصر احتمالا مشکل تداخل جی کوئری داره ببینید با یک قالب ( ترجیحا قالب اصلی جوملا) مشکلی داره RE: ویرچومارت ، مشکل باز نشدن تب ها در مدیریت - آفرینا - ۲۴-۷-۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ عصر فکر می کنم مشکل تداخل داشت ، چون نمی تونستم قالب رو عوض کنم از جوم شاپینگ استفاده کردم و خوشبختانه کارم راه افتاد. RE: ویرچومارت ، مشکل باز نشدن تب ها در مدیریت - aaamin - ۲۵-۷-۱۳۹۴ ۰۹:۴۸ صبح سلام با تغییر زبان بخش مدیریت سایت سایت هم باید مشکب برطرف میشد |