![]() |
|
راهنمایی درباره کامپوننت rsform - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: راهنمایی درباره کامپوننت rsform (/thread-18652.html) |
راهنمایی درباره کامپوننت rsform - ataa2 - ۱۹-۷-۱۳۹۴ ۰۵:۴۳ صبح سلام و خسته نباشید دوستان من یه مشکلی دارم لطفا کمکم کنید من کامپوننت ار اس فرم را نصب کردم و پلاگین پی لاین رو نصب کردم و کد api پی لاینمم وارد کردم فقط وقتی یه فرم می سازم single prodict میزنم ولی نمیدونم چیکار کنم که زیرش پرداخت رو بزنن و به بانک وصل بشن لطفا کمکم کنید RE: راهنمایی درباره کامپوننت rsform - samansaberi - ۱۹-۷-۱۳۹۴ ۰۴:۱۹ عصر سلام براش قیمت و کالا تعریف کردید ؟ چطور میخواید ارتیاط برقرار کنید تک محصول یا گروه محصولات؟ RE: راهنمایی درباره کامپوننت rsform - ataa2 - ۱۹-۷-۱۳۹۴ ۰۶:۵۲ عصر سلام دوست عزیز چند محصول تعریف کردم توتالم قرار دادم وصل شد به درگاه یه مشکل دیگه پیش اومده اونم اینکه که دوتا مستطیل باز میکنه واسه لیست محصولات تو هر کدوم با یه واحد پولی نشون میده نمیدونم از کجا باید واحد پولی و تغییر بدم از درگاه پی لاین ایتفاده می کنم تو بخش پیکربندی هم گزینه واحد پول نیست |