![]() |
|
پرسش : چطور separator مثل این ایجاد کنم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: پرسش : چطور separator مثل این ایجاد کنم (/thread-18641.html) |
پرسش : چطور separator مثل این ایجاد کنم - shervinam - ۱۷-۷-۱۳۹۴ ۱۰:۵۴ عصر سلام دوستان ، چطور seprator مثل جوملا جهانی درست کنم ؟ مثل این عکس آیا افزونه ای چیزی داره ؟؟؟؟ مممنون.... RE: پرسش : چطور separator مثل این ایجاد کنم - پیام عمرانی - ۱۸-۷-۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ صبح با css میتونید همچین چیزی درست کنید RE: پرسش : چطور separator مثل این ایجاد کنم - sajjad salehi - ۱۹-۷-۱۳۹۴ ۰۷:۳۶ صبح میشه دمو قرار بدین ؟ میتونید یک عکس کوچک رو با کمک css مثلا margin:auto وسط قرار بدین . شاید هم کدهای دیگه بدون دمو نمیشه گفت . RE: پرسش : چطور separator مثل این ایجاد کنم - shervinam - ۱۹-۷-۱۳۹۴ ۰۶:۵۳ عصر دمو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: پرسش : چطور separator مثل این ایجاد کنم - sajjad salehi - ۱۹-۷-۱۳۹۴ ۰۷:۲۱ عصر دموی سایت خودتون کجا قصد داردی این مثلت و خط رو قرار بدین ؟ |