![]() |
|
(حل شده) مشکل مجموعه مطالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: (حل شده) مشکل مجموعه مطالب (/thread-18636.html) |
مشکل مجموعه مطالب - amir101 - ۱۶-۷-۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ عصر سلام من از منو گزینه مجموع مطالب رو انخاب می کنم و جوملا لیست مطالب اون دسته مورد نظر رو به صورت جدول لیست میکنه چجوری میتونم این جدول رو حذف کنم چون من برای ادرس دهی درست باید این کار و انجام بدم و از ماژول دیگی ای دارم استفاده میکنم RE: مشکل مجموعه مطالب - Reza Ganji - ۱۷-۷-۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ صبح شما نمایش مطالب مجموعه رو به صورت لیست انتخاب کردید و جوملا هم براتون لیست میکنه. اگر نمیخواهید اینگونه نمایش بده گزینه دیگری رو انتخاب کنید مانند مجموع بلاگ که نمایش مطالب مجموعه دلخواه بصورت بلاگ است. RE: مشکل مجموعه مطالب - amir101 - ۱۸-۷-۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ صبح نه اتفاقا روی بلاگ تنظیم شده است ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه عکسشم ضمیمه کردم RE: مشکل مجموعه مطالب - amir101 - ۱۸-۷-۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ صبح من همه تنظیمات اون جدول از جمله نمایش تعداد بازدید و تاریخ و میتونم از داخل منو تغییر بدم ولی خود جدول از بین نمیره RE: مشکل مجموعه مطالب - sajjad salehi - ۱۹-۷-۱۳۹۴ ۰۷:۳۲ صبح شما قصد ایجاد منویی رو دارید که غیر از ماژول مورد نظرتون هیچ مطلبی درش نمایش داده نشه ؟ یا اینکه میخواین جوملا تعدادی مطلب رو براتون نمایش بده ؟ RE: مشکل مجموعه مطالب - amir101 - ۲۸-۷-۱۳۹۴ ۱۰:۲۲ عصر من از ماژول MJ Slider Ajax استفاده می کنم از منوی محصولات سایت گزینه لیست مجموعه را انتخاب می کنم و گروه مورد نظر رو انتخاب می کنم و ماژولی که گفتم همه مجموعه ها رو نمایش میده . به صورت تصویر و عکس با افکت ولی این جدول در بالای اون نمایش داده میشه و همه گزینه ها قابل حذفه به جز عنوان و خود جدول RE: مشکل مجموعه مطالب - amir101 - ۲۹-۷-۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ صبح حل شد به جای انتخای مجموعه گزینه مجموعه ها رو از منو انتخاب کردم |