![]() |
|
باز شدن صفحه ی سفید سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: باز شدن صفحه ی سفید سایت (/thread-18619.html) صفحهها: 1 2 |
باز شدن صفحه ی سفید سایت - eskafild - ۱۳-۷-۱۳۹۴ ۰۵:۳۵ عصر سلام خسته نباشید صفحه ی اول سایت من سفید بالا میاد ولی مدیریت اینا رو میاره، نمایش خطا رو فعال کردم و نوشت: Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/miyaneha/domains/miyaneh-adineh.ir/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512 خطا از چیه و چطور میشه حلش کرد؟ یه جوملا هم روش استراکت کردم ولی درست نشد
RE: باز شدن صفحه ی سفید سایت - پیام عمرانی - ۱۳-۷-۱۳۹۴ ۰۹:۴۷ عصر سلام لطفا ارور لاگ هاست رو قرار بدید RE: باز شدن صفحه ی سفید سایت - eskafild - ۱۳-۷-۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ عصر سلام در متن قرار دادم که! Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/miyaneha/domains/miyaneh-adineh.ir/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512 RE: باز شدن صفحه ی سفید سایت - mahan - ۱۴-۷-۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ صبح درود بر شما از چه نسخه جوملا استفاده می کنید؟ بعد از چه تغییراتی این ارور بوچود آمده؟ حمتا جوملای خود را به روز کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: باز شدن صفحه ی سفید سایت - eskafild - ۱۴-۷-۱۳۹۴ ۰۶:۲۹ صبح (۱۴-۷-۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ صبح)mahan نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام، دوست عزیز تو مطلب اشاره شده نسخه 2.5 هست، آخرین نسخه جوملا 2.5 استفاده میشه، تغییری هم ندادم! RE: باز شدن صفحه ی سفید سایت - Reza Ganji - ۱۴-۷-۱۳۹۴ ۰۶:۵۲ صبح درود در خط موردنظر بجای : کد: public function loadSetupFile($path)این رو قرار دهید : کد: public function loadSetupFile($path=null)RE: باز شدن صفحه ی سفید سایت - eskafild - ۱۴-۷-۱۳۹۴ ۰۹:۵۶ صبح ممنون آقای گنجی من کد رو زدم و ارور رفع شد ولی همچنان صفحه ی اول سایتم خالی میاد ولی بقیه صفحات مطالب و مدیریت رو نشون میده، تو خطا هم چیزی نمیزنه، چه کنم؟ RE: باز شدن صفحه ی سفید سایت - mahan - ۱۴-۷-۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ عصر درود بر شما یک فایل php.ini در روت سایت ایجاد کنید و کد های زیر را درون آن قرار دهید کد: magic_quotes_gpc = Offشاد باشید و شادی بخش دیگران RE: باز شدن صفحه ی سفید سایت - eskafild - ۱۴-۷-۱۳۹۴ ۰۵:۵۴ عصر (۱۴-۷-۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ عصر)mahan نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون ولی باز درست نشد RE: باز شدن صفحه ی سفید سایت - Reza Ganji - ۱۵-۷-۱۳۹۴ ۰۶:۴۶ صبح درود منو صفحه اصلی یک منو جدید و تازه ایجاد شده قرار دهید و تست کنید. این ارور در جوملا 2.5 بوده و گویا رفع هم نشده چون من مطلبی در موردش ندیدم. |