![]() |
|
افزونه ای جهت مدیریت پرداخت های کاربر - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: افزونه ای جهت مدیریت پرداخت های کاربر (/thread-18579.html) |
افزونه ای جهت مدیریت پرداخت های کاربر - آفرینا - ۴-۷-۱۳۹۴ ۰۶:۱۳ عصر سلام من می خوام توی سایت کاربر بعد از ورود به محیط کاربری حسابش رو شارژ کنه و در یک منو فاکتور پرداخت ها و دریافت هاش رو بتونه ببینه . چه کامپوننتی رو پیشنهاد میدید برای این کار؟ RE: افزونه ای جهت مدیریت پرداخت های کاربر - پیام عمرانی - ۴-۷-۱۳۹۴ ۰۷:۳۹ عصر سلام شاید این افزونه با کمی تغییرات کار شما رو راه بندازه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: افزونه ای جهت مدیریت پرداخت های کاربر - آفرینا - ۴-۷-۱۳۹۴ ۰۸:۲۱ عصر مرسی کامپوننت p30payment چطوره به نظر شما؟ البته من نسخه جوملا 3 رو نیاز دارم که هنوز نتونستم پیدا کنم RE: افزونه ای جهت مدیریت پرداخت های کاربر - آفرینا - ۴-۷-۱۳۹۴ ۰۸:۲۷ عصر اگر ممکنه یه افزونه رایگان معرفی کنید RE: افزونه ای جهت مدیریت پرداخت های کاربر - پیام عمرانی - ۴-۷-۱۳۹۴ ۰۸:۵۹ عصر p30payment هم انتخاب خوبیه |