![]() |
|
مشکل در اضافه کردن فونت به سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در اضافه کردن فونت به سایت (/thread-18556.html) |
مشکل در اضافه کردن فونت به سایت - meymah - ۲۹-۶-۱۳۹۴ ۰۵:۰۹ عصر سلام دوستان من یک قالب انگلیسی دانلود کردم، حالا می خوام فونت فارسی به اون اضافه کنم، منتهی فایل less و templates.css رو نداره و به جای اون فایل scss و theme.yaml داره توی سایتش دستورش رو نوشته ولی من متوجه نشدم کسی هست بتونه کمک کنه؟(در ضمن مراحل اضافه کردن فایل فونت به قالب رو انجام دادم!) این هم دستورش : Create your custom style sheet file, custom.scss, and add it to TEMPLATE_DIR/custom/scss/. Add the following to the custom SCSS file: ولی متاسفانه جوملا قابلیت ایجاد فایل scss رو نداره !!!!! RE: مشکل در اضافه کردن فونت به سایت - meymah - ۲۹-۶-۱۳۹۴ ۰۸:۴۳ عصر وای نههه یعنی کسی نبود جواب بده ![]() ![]()
RE: مشکل در اضافه کردن فونت به سایت - پیام عمرانی - ۳۰-۶-۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ صبح سلام اسپم نزنید !! شما نیازی به جوملا ندارید قالب این امکان رو بهتون میده که فایلهای scss رو باز کنه شما فایلی به نام custom.scss بسازید و در داخل فولدر custom قالبتون قرار بدید RE: مشکل در اضافه کردن فونت به سایت - meymah - ۳۰-۶-۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ عصر بله ممنون متوجه شدم باید روی هاست می ساختم. |