![]() |
|
تقویم k2 Nothing setup - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تقویم k2 Nothing setup (/thread-18550.html) |
تقویم k2 Nothing setup - pedram2016 - ۲۸-۶-۱۳۹۴ ۰۸:۵۶ صبح سلام دوستان من انتقال هاست به هاست داشتم k2 من این ارور رو میده موقع ورود مطلب جدید و تاریخ رو به هم ریخته نشون میده پیام به صورت آلارم calender.setup Nothing setup(nofieds found) please check your code و تاریخ هم به این شکل یب ظ _UTCE_ شهریور+ 0000R لازم به ذکر این ایراد فقط k2 اونم تاریخ ایجادش که سال رو 1000 ولی پایان انتشارش تقویمش سالمه لطفا راهنمایی کنید RE: تقویم k2 Nothing setup - سعید حمزه زاده - ۲۸-۶-۱۳۹۴ ۰۲:۴۹ عصر فکر میکنم مشکلی در انتقال دیتابیستون رخ داده باشه RE: تقویم k2 Nothing setup - pedram2016 - ۲۸-۶-۱۳۹۴ ۰۴:۱۴ عصر سپاس از پاسخ اطلاعات قبل مهم نیست برام برای اد کردن جدید چنین مشکلی پیش میاد تصاویر رو ببینید RE: تقویم k2 Nothing setup - pedram2016 - ۱-۷-۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ صبح لطفا راهنماییم کنید چه کار کنم؟ RE: تقویم k2 Nothing setup - mahan - ۵-۷-۱۳۹۴ ۰۵:۱۷ صبح درود بر شما جوملای خود را به روز کنید آخرین نسخه فارسی ساز را نصب کنید و یا آن را به روز کنید، از قسمت مدیریت افزونه ها و به روز رسانی چک کنید که آخرین نسخه زبان فارسی نصب باشد به احتمال زیاد درست خواهد شد اگر نشد با نصب مجدد کامپوننت کی 2 که شمسی سازی شده مشکل برطرف خواهد شد شاد باشید و شادی بخش دیگران |