![]() |
|
نصب نشدن اطلاعات نمونه جوملا3 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نصب نشدن اطلاعات نمونه جوملا3 (/thread-18476.html) |
نصب نشدن اطلاعات نمونه جوملا3 - آفرینا - ۱۰-۶-۱۳۹۴ ۰۷:۳۸ عصر سلام من یه بسته نصبی جوملا 3 نصب می کنم ،تو قسمت نصب اطلاعات نمونه می مونه و جلوتر نمیره . راه حل های احتمالی رو بررسی کردم جواب نداد. ممکنه از مقدار کمmax_execution_time باشه ؟ اگر هست چطوری باید این مقدار رو افزایش بدم؟ RE: نصب نشدن اطلاعات نمونه جوملا3 - پیام عمرانی - ۱۰-۶-۱۳۹۴ ۰۷:۴۲ عصر سلام روی لوکال کار میکنید ؟ RE: نصب نشدن اطلاعات نمونه جوملا3 - آفرینا - ۱۰-۶-۱۳۹۴ ۰۷:۴۳ عصر روی هاست کار می کنم . مشکل هاست قبلی رفع نشد و الان روی هاست پارس جوم دارم نصب می کنم RE: نصب نشدن اطلاعات نمونه جوملا3 - پیام عمرانی - ۱۰-۶-۱۳۹۴ ۰۷:۴۹ عصر الان روی هاست پارس جوم این مشکل رو دارید ؟ RE: نصب نشدن اطلاعات نمونه جوملا3 - آفرینا - ۱۰-۶-۱۳۹۴ ۰۷:۵۰ عصر بله . هاست 500 مگابایت RE: نصب نشدن اطلاعات نمونه جوملا3 - پیام عمرانی - ۱۰-۶-۱۳۹۴ ۰۷:۵۳ عصر لطفا به سایت پارس جوم بیایید جهت پشتیبانی آنلاین RE: نصب نشدن اطلاعات نمونه جوملا3 - آفرینا - ۱۰-۶-۱۳۹۴ ۰۷:۵۸ عصر باکس پشتیبانی آنلاین فعال نیست RE: نصب نشدن اطلاعات نمونه جوملا3 - پیام عمرانی - ۱۰-۶-۱۳۹۴ ۰۸:۰۰ عصر احتمالا کش مرورگرتون هست چون الان خود بنده آنلاین هستم دوباره امتحان کنید اگر نشد تماس بگیرید RE: نصب نشدن اطلاعات نمونه جوملا3 - پیام عمرانی - ۱۰-۶-۱۳۹۴ ۰۹:۱۹ عصر مشکل شما رفع و بسته نصبی هم برروی سایت شما نصب شد |