پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
ضروری * درخواست آموزش ساخت بسته کویک استار جوملا 3 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: ضروری * درخواست آموزش ساخت بسته کویک استار جوملا 3 (/thread-18461.html)

ضروری * درخواست آموزش ساخت بسته کویک استار جوملا 3 - shervin_20 - ۷-۶-۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ صبح

سلام .

دوستان یک سایت بر پایه جوملا 3 داریم . میخواهیم از سایت فوق یک بسته کویک استار بسازیم .

آموزش هایی که در اینترنت هست مربوط به جوملا 2.5 است و بر روی جوملا 3 زیاد کاربرد ندارد .

دوستان آموزشی برای جوملا 3 دارند که بتوانیم این کار را انجام دهیم ؟ ضروری هست .

RE: ضروری * درخواست آموزش ساخت بسته کویک استار جوملا 3 - Pourdaryaei - ۷-۶-۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ صبح

فکر میکنم قبلا ً چندتا لینک و ویدئو براتون گذاشتم میتونید همونها رو ببینید و انجام بدید ، نسخه ها هم فرقی با هم ندارند

RE: ضروری * درخواست آموزش ساخت بسته کویک استار جوملا 3 - shervin_20 - ۷-۶-۱۳۹۴ ۰۴:۵۲ صبح

سپاس .

بله مشاهده کردیم اما وقتی نصب میکنیم با ارور ذیل مواجه میشیم :

Some errors occurred while populating the database: No database schema exists for this database type

دلیل چیست ؟

من فایل دیتابیس را ضمینه میکنم لطف میکنید بررسی کنید

RE: ضروری * درخواست آموزش ساخت بسته کویک استار جوملا 3 - shahryar warez - ۷-۶-۱۳۹۴ ۰۵:۴۲ صبح

درود

این ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
) ببنید این مشکل شما رو راه حل زیاد قرار دادند بیشتراشون هم توضیح دادن

در رابطه با بسته آماده از افزونه akiba backup استفاده کنید خیلی ساده براتون یک بسته نصبی درست می کنه

و لطفا این آموزش ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
) رو ببنید مو به مو انجام بدید ۱۰۰ درصد مشکلی پخواهید داشت