![]() |
|
نیاز به ماژول شبیه این - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نیاز به ماژول شبیه این (/thread-18416.html) |
نیاز به ماژول شبیه این - aftab - ۲۷-۵-۱۳۹۴ ۰۷:۵۳ عصر سلام دوستان یه مازول برای جوملا 2.5 نیاز دارم که آخرین اخبار از چند مجموعه اخبار (سیاسی اجتماعی ورزشی ) رو به شکل زیر نمایش بده در عکس زیر از ماژول گلوبال نیوز استفاده شده اما مشکلی که با این ماژول دارم اینکه آخرین خبر نشون داده نمیشه و ابتدا مثلا آخرین اخبار مجموعه سیاسی بعد آخرین اخبار اجتماعی و بعد بقیه مجموعه ها به همین شکل نشون داده میشه. و البته بعضی از ماژولها مشکلی که دارند اینکه اگه عکس تو خود سایت آپلود نشه ارور میدند من به ما ژولی نیاز دارم که این مشکل هم نداشته باشه [/URL]صفحه اصلی قسمت تیتر اخبار RE: نیاز به ماژول شبیه این - shahryar warez - ۲۷-۵-۱۳۹۴ ۰۷:۵۶ عصر از افزونه تجاری مثل raxo می تونید استفاده کنید چندین نوع و از جمله این نوعی که گزاشتید رو برای نمایش داره فقط باید نسخه اورجینال اون رو خریداری بکنید RE: نیاز به ماژول شبیه این - Reza Ganji - ۲۷-۵-۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ عصر آیدا نیوز هم بد نیست میتونید چک بفرمایید ولی راکسو حرفه ای تره / RE: نیاز به ماژول شبیه این - Pourdaryaei - ۲۸-۵-۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ صبح من که از 6News استفاده میکنم تقریبا ً قابلیت راکسو رو داره ، از گلوبال نیوز و آیدا هم بهتره RE: نیاز به ماژول شبیه این - aftab - ۲۸-۵-۱۳۹۴ ۰۵:۲۶ عصر از همه دوستان سپاسگزارم raxo ,6newsعکسهای خارج هاستو نمایش نمیداد فعلا از آیدا نیوز استفاده کردم و تا حالا مشکلی نبوده RE: نیاز به ماژول شبیه این - پیام عمرانی - ۲۸-۵-۱۳۹۴ ۰۵:۴۸ عصر افرونه filter news یا Global News هم افزونه بسیار خوب و انعطاف پذیریه |