![]() |
|
شمسی کردن تاریخ کامپوننت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: شمسی کردن تاریخ کامپوننت (/thread-1838.html) |
شمسی کردن تاریخ کامپوننت - mal2moh - ۲۷-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۰۷ صبح سلام دوستان اگر کسی هست تاریخ ads manager رو واسه ما شمسی کنه بفرمائید چقدر هزینش میشه متشکریم RE: شمسی کردن تاریخ کامپوننت - Reza Ganji - ۳۰-۵-۱۳۹۰ ۰۲:۴۱ صبح من با يكي از دوستان صحبت كردم و ايشون در برنامه كاري خودشون دارند تا اينكار رو انجام دهند و اگر كسي اينكار رو براي شما انجام نداد تا پنج شنبه با من تماس بگيريد تا پيگيري كنم ! تاپيك شما به انجمن درخواست ها منتقل شد ! RE: شمسی کردن تاریخ کامپوننت - mal2moh - ۳۰-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۰۰ صبح بسیار ممنونم از پیگیری شما جنای گنجی عزیز مشکل تاریخ شمسی بر طرف شد RE: شمسی کردن تاریخ کامپوننت - Reza Ganji - ۳۰-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ صبح اگر ممكن است براي دوستان ديگر هم قرار دهيد تا استفاده كنند ! RE: شمسی کردن تاریخ کامپوننت - mal2moh - ۳۰-۵-۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ صبح بله حتما ، به لینک زیر برین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: شمسی کردن تاریخ کامپوننت - mal2moh - ۶-۶-۱۳۹۰ ۰۳:۵۲ عصر سلام پیرو شمسی کردن تاریخ کامپوننت و رفع آن هنوز یک مسئله باقی است و آن نحوه نمایش تاریخ می باشد در حال حاضر به صورت 04 مرداد 1360 می باشد حال اگر بخواهیم به صورت 04 05 1350 باشد چه باید کرد دقت کردم و دیدم فرمت تاریخ با هسته جوملا یکی است آیا امکان دارد نحوه نمایش تاریخ در جوملا را به صورت مورد نظر تغییر دهیم ممنونم |