![]() |
|
(حل شده) نحوه اصلاح فاصله بین خطوط نظرات - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: (حل شده) نحوه اصلاح فاصله بین خطوط نظرات (/thread-18378.html) |
نحوه اصلاح فاصله بین خطوط نظرات - 3D Animation - ۱۹-۵-۱۳۹۴ ۱۱:۴۸ عصر سلام.به این ادرس دقت کنید: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از کامپوننت جی کامنت برای نظرات استفاده میشه..... همونطور ک میدونید خطوط بالا و پایین بهم چسبیده هستن در برخی جاها هم هم اندازه نیستن انگاربین بعضی فاصله کمتر وبین بعضی فاصله بیشتری هست....به هم چسبیدگی بین خطوط رو از کدوم قسمت اصلاح کنیم؟ یعنی بین خطوط بالا وپایین فاصله بیشتری قرار بدیم... RE: نحوه اصلاح فاصله بین خطوط نظرات - 3D Animation - ۲۰-۵-۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ عصر دوستان کسی نظری نداره؟؟؟ چون جوملا3.4 هست قالب هایی ک برای جی کامنت وجود داره رو نصب میکنیم نظرات چپ چین میشه. RE: نحوه اصلاح فاصله بین خطوط نظرات - Pourdaryaei - ۲۰-۵-۱۳۹۴ ۱۰:۵۱ عصر همه چی راست چین هست . من که مشکلی نمیبینم ، هرچند خودتون میتونید با دستکاری فایل CSS یک قالب جدیدتری درست کنید . من از کامپوننت دیگه ای استفاده میکنم ولی با ویرایش فایل استایل ظاهرش رو عوض کردم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: نحوه اصلاح فاصله بین خطوط نظرات - 3D Animation - ۲۱-۵-۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ صبح جناب پوردریایی .............مشکل فاصله بین خطوط هست........بهم چسبیده هستند.......... RE: نحوه اصلاح فاصله بین خطوط نظرات - 3D Animation - ۲۱-۵-۱۳۹۴ ۰۳:۵۱ صبح دوستان فاصله بین خطوط رو چطوری تغییر بدیم؟؟؟؟؟؟ میشه یه نفر جواب این سوال رو بده؟؟؟؟ RE: نحوه اصلاح فاصله بین خطوط نظرات - Pourdaryaei - ۲۱-۵-۱۳۹۴ ۰۶:۴۵ صبح توی پست دومت که نوشته بودی چپ چین هست ! باز هم باید فایل style.css قالب جی کامنت رو باز کنی و تو خط 49 line-height و مقدار دلخواهت رو مثلا 20px یا 1.5em اضافه کنی RE: نحوه اصلاح فاصله بین خطوط نظرات - 3D Animation - ۲۱-۵-۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ عصر ممنون فقط توی style.css ده ها line_height هست........کدوم رو باید تغییر داد؟؟ RE: نحوه اصلاح فاصله بین خطوط نظرات - Reza Ganji - ۲۱-۵-۱۳۹۴ ۰۴:۰۵ عصر درود در فایل سی اس اس قالبتون یا سی اس اس کامپوننت در انتهاش این رو اضافه کنید و تست کنید : کد: #jc .rbox div {عدد 25 رو میتونید به مقدار دلخواه تغییر بدید RE: نحوه اصلاح فاصله بین خطوط نظرات - 3D Animation - ۲۱-۵-۱۳۹۴ ۰۵:۰۰ عصر جناب گنجی.........فوق العاده بود.....فاصله بین خطوط عالی شد: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |