![]() |
|
تنظیمات درگاه پرداخت آنلاین - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تنظیمات درگاه پرداخت آنلاین (/thread-18352.html) |
تنظیمات درگاه پرداخت آنلاین - آفرینا - ۱۶-۵-۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ عصر سلام من می خوام یه درگاه پرداخت پی لاین تو سایتم داشته باشم . پلاپین رو نصب کردم و api رو دریافت و در قسمت مدیریت کپی کردم . آیا لازمه api در فایل html هم کپی بشه ؟ و کدهایhtml که برای فرم پرداخت دارم باید تو چه قسمتی کپی بشه؟ RE: تنظیمات درگاه پرداخت آنلاین - پیام عمرانی - ۱۶-۵-۱۳۹۴ ۰۵:۵۳ عصر سلام دوست عزیز شما میخواهید به چه صورت پرداخت داشته باشید ؟ این مواردی که شما انجام دادید کاملا بی مصرف بوده و بهتره کمی اطلاعاتتون رو بالا ببرید تو همین انجمن پیگیر باشید تا به جوابتون برسید RE: تنظیمات درگاه پرداخت آنلاین - آفرینا - ۱۶-۵-۱۳۹۴ ۰۷:۰۸ عصر اگر ممکنه راهنمایی کنید برای شروع باید چیکار کنم ؟ همون طور هم که گفتید اطلاعاتم در این زمینه تقریبا صفره RE: تنظیمات درگاه پرداخت آنلاین - پیام عمرانی - ۱۶-۵-۱۳۹۴ ۰۷:۲۹ عصر خواهش میکنم ما برای همین اینجا هستیم شما چه نوع پرداختی میخواهید انجام بدید ؟ RE: تنظیمات درگاه پرداخت آنلاین - آفرینا - ۱۶-۵-۱۳۹۴ ۰۷:۴۰ عصر برای پرداخت هزینه ثبت آگهی . خوب بسته ای که استفاده کردم امکان پرداخت زرین پال رو داشت. من می خوام از پی لاین استفاده کنم که پلاگین پرداخت کامپوننت dj classified رو از خود سایت پی لاین دانلود و نصب کردم. آدرس سایت هم : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: تنظیمات درگاه پرداخت آنلاین - پیام عمرانی - ۱۷-۵-۱۳۹۴ ۱۲:۱۲ صبح خوب شما درگاه رو نصب کردید پس امکان پرداخت رو دارید وارد تنظیمات پلاگین بشید و کد API پی لاین رو اونجا وارد کنید و پلاگینتون رو فعال کنید در صفحه پرداخت دیجی کلاسیفیدز میاد به همین راحتی !! RE: تنظیمات درگاه پرداخت آنلاین - آفرینا - ۱۷-۵-۱۳۹۴ ۰۶:۲۹ صبح این کار رو انجام دادم یعنی پلاگین فعال و api رو وارد کردم ، اینکه به فعلا به درگاه متصل نمیشه فکر کنم چون هنوز اطلاعات حسابم رو تکمیل نکردم. اما حالا کدهایhtml که برای فرم پرداخت دارم باید تو کدوم فایل و کجا کپی کنم ؟ RE: تنظیمات درگاه پرداخت آنلاین - پیام عمرانی - ۱۷-۵-۱۳۹۴ ۰۷:۲۵ صبح شما اصلا نیاز نیست کدی رو جایی کپی کنید برای پرداخت همون پلاگین کفایت میکنه |