![]() |
|
ارور در نصب قالب جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ارور در نصب قالب جوملا (/thread-18273.html) صفحهها: 1 2 |
ارور در نصب قالب جوملا - mhassanzadeh - ۳۱-۴-۱۳۹۴ ۰۶:۲۰ صبح درود من تازه کارم برای طراحی سایت هنگام نصب قالب پیغام زیر نشان داده می شود هشدار JInstaller: :نصب: فایل /home/nawesbir/temp/install_55ae74d4dd91b/css موجود نیست نصب قالب: نمی تواند فایل ها را از منبع files کپی نماید. می شه کسی راهنمایی کنه ممنون RE: ارور در نصب قالب جوملا - rezajaf - ۳۱-۴-۱۳۹۴ ۰۷:۵۶ صبح با درود خدمت شما دوست عزیز فایل configuration.php رو باز کنید با ادیتور و مسیر log و tmp رو تغییر بدین. RE: ارور در نصب قالب جوملا - پیام عمرانی - ۳۱-۴-۱۳۹۴ ۰۳:۲۸ عصر سلام اگر با راهکار بالا مشکل رفع نگردید : به احتمال زیاد داخل فایل xml تعدادی فایل فراخوانی میشوند که در پوشه قالبتون وجود نداره RE: ارور در نصب قالب جوملا - mhassanzadeh - ۳۱-۴-۱۳۹۴ ۰۴:۱۴ عصر سلام من متوجه نشدم مسیر logو tmp را چی بنویسم؟ RE: ارور در نصب قالب جوملا - پیام عمرانی - ۳۱-۴-۱۳۹۴ ۰۵:۳۲ عصر شما یه ماژول ساده نصب کنید ببینید میشه اگر ماژول نصب بشه مشکل از مسیر دهی نیست RE: ارور در نصب قالب جوملا - mhassanzadeh - ۳۱-۴-۱۳۹۴ ۰۶:۰۴ عصر مشکل در مسیر دهی نیست چون ماژول mod_maximenuck_6.1.27_j25 نصب می شه نمی دونم چرا قالب که با تمپلت توستر 4 طراحی شده یا مثال های درون تمپلت به عنوان قالب را نمی گیره RE: ارور در نصب قالب جوملا - پیام عمرانی - ۳۱-۴-۱۳۹۴ ۰۶:۰۷ عصر پس مشکل از ساختار قالبه احتمال زیاد ساختار XML قالب مشکل داره RE: ارور در نصب قالب جوملا - mhassanzadeh - ۳۱-۴-۱۳۹۴ ۰۶:۰۹ عصر چه کار کنم؟ فایل که به عنوان مثال طراحی کردم را بفرستم؟ رو سایتی نصب کنین RE: ارور در نصب قالب جوملا - پیام عمرانی - ۳۱-۴-۱۳۹۴ ۰۶:۱۳ عصر پیوست کنید اگر وقتش رو داشتم نصب میکنم و چک میکنم RE: ارور در نصب قالب جوملا - mhassanzadeh - ۳۱-۴-۱۳۹۴ ۰۶:۱۵ عصر ممنون چطور پیوست کنم؟ |