![]() |
|
کپی کردن منو با تمامی ویژگی ها و ماژول های اختصاص یافته - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: کپی کردن منو با تمامی ویژگی ها و ماژول های اختصاص یافته (/thread-18204.html) |
کپی کردن منو با تمامی ویژگی ها و ماژول های اختصاص یافته - hercol2013 - ۱۲-۴-۱۳۹۴ ۰۷:۴۲ صبح سلام من می خواهم یکی از منوهای اصلی را با تمامی ویژگی ها ( زیر منوها ) و ماژول های اختصاص یافته اش کپی کنم در جوملا 3. ولی چین گزینه ای وجود نداره باید چه کار کنم. می دونید قالب دارای منوی عربی و انگلیسی هست و می خواهم یک منوی عربی را کپی کنم و فارسیش کنم. RE: کپی کردن منو با تمامی ویژگی ها و ماژول های اختصاص یافته - hercol2013 - ۱۳-۴-۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ صبح کسی نبود پاسخ بده. ماه رمضانی همه بی حال شدن... RE: کپی کردن منو با تمامی ویژگی ها و ماژول های اختصاص یافته - پیام عمرانی - ۱۳-۴-۱۳۹۴ ۰۸:۳۷ عصر لطفا اسپم نزنید !! اگر کسی باشه جواب میده مطمئنا !! در قسمت مدیریت منو ها یک آیکن هست به نام batch تو فارسی "دسته" ترجمه کردند میتونید ازش استفاده کنید و منوهارو کپی و یا انتقال بدید به منو جدید |