![]() |
|
من نمیدونم تو صفحهی اصلی چه بزارم؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: من نمیدونم تو صفحهی اصلی چه بزارم؟ (/thread-18100.html) |
من نمیدونم تو صفحهی اصلی چه بزارم؟ - maryam1212 - ۲۸-۳-۱۳۹۴ ۱۰:۲۰ عصر سلام من مطالب به سایتم اضافه کردم ولی هنوز نمیدونم تو صفحه اصلی چیه چیزی بزارم لطفا راهنمای کنید!!!!! فرستاده شده از GT-S7272ِ من با Tapatalk RE: من نمیدونم تو صفحهی اصلی چه بزارم؟ - پیام عمرانی - ۲۸-۳-۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ عصر خوب بستگی داره سایتتون چه نوعی باشه اگر خبری باشه میتونید مجموعه های متفاوت خبری رو قرار بدید معرفی نمونه کار تماس با ما در باره ما مشتریان همکاران و ... RE: من نمیدونم تو صفحهی اصلی چه بزارم؟ - Pourdaryaei - ۲۸-۳-۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ عصر از وبسايتهاي ديگه مشابه سايت خودتون الهام بگيريد . ببينيد رقباي شما چه ميكنند . وبسايتهاي خارجي مربوط به كار شما چه ميكنند RE: من نمیدونم تو صفحهی اصلی چه بزارم؟ - maryam1212 - ۲۹-۳-۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ صبح سایتم بیشتر خبری است . فرستاده شده از GT-S7272ِ من با Tapatalk RE: من نمیدونم تو صفحهی اصلی چه بزارم؟ - Pourdaryaei - ۲۹-۳-۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ صبح خب از سايتهاي خبري الهام بگيريد . خودتون از چه سايتي خوشتون مياد ؟ RE: من نمیدونم تو صفحهی اصلی چه بزارم؟ - maryam1212 - ۲۹-۳-۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ صبح مرسی از راهنمای تون فرستاده شده از GT-S7272ِ من با Tapatalk |