![]() |
|
کامپوننت ويرايش زبان localise براي جوملا 1.7 و 1.6 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-115.html) +----- موضوع: کامپوننت ويرايش زبان localise براي جوملا 1.7 و 1.6 (/thread-1806.html) |
کامپوننت ويرايش زبان localise براي جوملا 1.7 و 1.6 - mking - ۲۵-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۰۴ عصر اين کامپوننت براي مدیریت زیبا و آسان از زبان ها و فایل های ترجمه است. که براي جوملا نسخه 1.6 و 1.7 ارائه شده است. برخي از ويژگي هاي اين کامپوننت: سایت،مدیر ،زبان نصب و راه اندازی ایجاد ، ویرایش،حذف زبان ها ایجاد ، ویرایش، حذف،انتشار،منتشر نشده نشان دادن پیشرفت و ترجمه برای هر فایل و زبان به صورت خودکار ایجاد فایل های از دست رفته ترجمه ایجاد زبان نصب و راه اندازی آرشیو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما بايد قبل از انجام هر کاري از زبان هاي موجود يک نسخه پشتيبان بگيريد. حتما
RE: کامپوننت ويرايش زبان localise براي جوملا 1.7 و 1.6 - semorena - ۲۶-۹-۱۳۹۰ ۰۵:۵۴ صبح این کامپوننت رو کسی روی جوملا 1.7 فارسی امتحان کرده؟ برای من کار نمیکنه (صفحه کامپوننتش باز نمیشه) RE: کامپوننت ويرايش زبان localise براي جوملا 1.7 و 1.6 - احسان افشاری - ۲۶-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۰۹ صبح سلام دوست عزیز من روی جوملا :j16::j17: تست کردم درست بود ... شما یکبار حذف و دوباره نصب کنید و نتیجه رو اعلام کنید موفق باشید ، یا حق RE: کامپوننت ويرايش زبان localise براي جوملا 1.7 و 1.6 - semorena - ۲۶-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۵۳ صبح (۲۶-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۰۹ صبح)احسان افشاری نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از توجهتون متشکرم، من حذف و مجدد نصب کردم ولی بازهم صفحه کنترل کامپوننتش باز نمیشه. شاید به این خاطر باشه که من دارم روی لوکال کار میکنم. RE: کامپوننت ويرايش زبان localise براي جوملا 1.7 و 1.6 - احسان افشاری - ۲۶-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۵۸ صبح من هم روی لوکال نصب کردم ! ورژن جوملاتون چنده ؟ 1.7.3 ؟ RE: کامپوننت ويرايش زبان localise براي جوملا 1.7 و 1.6 - semorena - ۲۶-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۰۳ صبح (۲۶-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۵۸ صبح)احسان افشاری نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نسخه 1.7.3 رو از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زیر نصب کردم. البته توی فوتر کنترل پنل نوشته نسخه 1.7.0 هست. |